S Stamer 80+ Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 256 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Yusuf İrtegün 12 Eylül 2023 #14 Voisxe yazmış: Görsel hatasıymış, 106 adet gönderecek yani, işten yeni geldim, boşa uğraştık, iade, hakem heyeti filan hiç uğraşamam. Devamı için tıklayın... Öyle saçmalık mı olur ya
Voisxe yazmış: Görsel hatasıymış, 106 adet gönderecek yani, işten yeni geldim, boşa uğraştık, iade, hakem heyeti filan hiç uğraşamam. Devamı için tıklayın... Öyle saçmalık mı olur ya
S Stamer 80+ Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 256 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Yusuf İrtegün 15 Eylül 2023 #15 Voisxe yazmış: Görsel hatasıymış, 106 adet gönderecek yani, işten yeni geldim, boşa uğraştık, iade, hakem heyeti filan hiç uğraşamam. Devamı için tıklayın... Sipariş teslim edilemedi yazıyor bende. Para iadesi yapılacakmış sizde de oldu mu
Voisxe yazmış: Görsel hatasıymış, 106 adet gönderecek yani, işten yeni geldim, boşa uğraştık, iade, hakem heyeti filan hiç uğraşamam. Devamı için tıklayın... Sipariş teslim edilemedi yazıyor bende. Para iadesi yapılacakmış sizde de oldu mu
V Voisxe 80+ Bronze Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1,196 Dahası Reaksiyon skoru 413 İsim Voisxe 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Stamer yazmış: Sipariş teslim edilemedi yazıyor bende. Para iadesi yapılacakmış sizde de oldu mu Devamı için tıklayın... İptal etmiştim
Stamer yazmış: Sipariş teslim edilemedi yazıyor bende. Para iadesi yapılacakmış sizde de oldu mu Devamı için tıklayın... İptal etmiştim