BixiBlake
80+ Silver
Dahası
ablam alacak kendine şu an aklında bu var ama ben beğenmedim opel corsa
siz ne önerirsiniz
siz ne önerirsiniz
Opel grubu bakmanı tavsiye etmem, fakat arkadaşımda Pejo 208 var yeni modellerden 2013 model dün ilana atmaya karar verdi 1.4 Dizel bej renk, bal köpüğü istersen fiyat sorarım.ablam alacak kendine şu an aklında bu var ama ben beğenmedim opel corsa
siz ne önerirsiniz
Aynen ben de dedim sorunlu oluyorOpel grubu bakmanı tavsiye etmem, fakat arkadaşımda Pejo 208 var yeni modellerden 2013 model dün ilana atmaya karar verdi 1.4 Dizel bej renk, bal köpüğü istersen fiyat sorarım.
1.4 dizel 149 binde 2 parça avuç içi kadar boyası var, 2012 model fiyat 615 binmiş. Henüz ilana koymamış.Aynen ben de dedim sorunlu oluyor
Olur ilanı da atabilirsin
Eniştemde Chevrolet Aveo 2012 var, hatta daha yeni aldı. Beraber baktık inceledik bir sıkıntı görmedik gayet güzel bir araç. 430bine aldı.ablam alacak kendine şu an aklında bu var ama ben beğenmedim opel corsa
siz ne önerirsiniz
Eniştemde Chevrolet Aveo 2012 var, hatta daha yeni aldı. Beraber baktık inceledik bir sıkıntı görmedik gayet güzel bir araç. 430bine aldı.
Elimde foto yok o yüzden başka bir yerden örnek atayım. Araç aynı bu arada bizdekiyle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle