55-60K Telefon Önerisi

00 pronunda bataryası çok iyi. Kamera önemliyse ya x200 pro ya 15 ultra. Perfonmans olarak zaten aynılar diyebilirim. Kamera olarak vivo x200 pro biraz daha önde özellikle portre çekimi ve cilt tonlarında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görmedim o konuyu hocam.
Heee anladım 15 ultra çok pahalıdır 50-60 bine işi çözmek istiyorum taş çatlasa maks 70 olur

Hocam iphone sevici gibi gözükücem yakında forumda ama iphone almanı öneririm

x200pro 69k 15ultra 72k (disbiritör mü ithalatçı mı vs. bakmadım epeyde ilk yazanlar hatıladığım kadarıyla bu)
Xiaomi 15 pro TR'de olsa keşke

Hocam iphone sevici gibi gözükücem yakında forumda ama iphone almanı öneririm
İphone almam iphone alcagıma 15 -20 nine samsung a35 alır geçerim iphone sadece marka

İphone almam iphone alcagıma 15 -20 nine samsung a35 alır geçerim iphone sadece marka
İşte bu düşünceleri güzel bir iphone kullanınca yıkıyorsunuz sadece özelliklere bakarak bir android telefonu ios ile kıyaslamak hatalı

İşte bu düşünceleri güzel bir iphone kullanınca yıkıyorsunuz sadece özelliklere bakarak bir android telefonu ios ile kıyaslamak hatalı
İphone almayacağım söyleyim en baştan

İphone dışı öneri olursa düşünürüm

Keşke olsa hocam.

Hocam iphone 15-16 nın 55k edicek bir yanını söyler misiniz? xiaomi 15 ten daha iyi olan. Yazılım dışında.

Keşke olsa hocam.

Hocam iphone 15-16 nın 55k edicek bir yanını söyler misiniz? xiaomi 15 ten daha iyi olan. Yazılım dışında.
Hocam valla girmem ben xiomi iphone tartışmalarına alıp kullanırsın uzun vadede fark edersin fazla söze gerek yok

Hocam valla girmem ben xiomi iphone tartışmalarına alıp kullanırsın uzun vadede fark edersin fazla söze gerek yok
Şuan vivo 200x proya sıcak bakıyorum ama karar veremedim xiaomi 15 ultra mı Vivo 200x pro mu diye vivo ile xiaomi nin kutu içeriği çok güzel samsungda yok ya ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri