1080p kullanacaksan 4070 üstü sistemi napacaksın her türlü darboğaz yersin az çokİstediğim şey 1080p de darboğaz yapmasın 4070 ve 7800xt altı sistem önermeyiniz.
Ve güvenilir sitelerden öneri yapınız. İtopya,gaminggentr vb
7700xt ve üstüne 1440p gider amd tarafindaİstediğim şey 1080p de darboğaz yapmasın 4070 ve 7800xt altı sistem önermeyiniz.
Ve güvenilir sitelerden öneri yapınız. İtopya,gaminggentr vb
1-2 sene idare et ,sistemin ömrü en az 7-8 yıl zatenŞu sebebten istiyorum belki 1 sene sonra 2k monitöre geçerim
HANGIONUR-H01 İtopya bakabilirsin tercih edersenŞu sebebten istiyorum belki 1 sene sonra 2k monitöre geçerim
ModArt-X21 V2 Var. Anakart b650 seçersiniz ramide 32 yaparsınız özelleştirmedenİntel istemiyorum çok problemli diyorlar overclock bilmiyorsan alma dediler.
umarım istediğiniz sistemi bulursunuz hocam bende fazla bilgili değilim hazır sistemler konusunda yanlış önerme yapmak istemiyorum f/p açısındanBütçemi aştı
Açtığım konudaki sistem iyi gibi ya 1 aydır hayvan gibi bakıyorumumarım istediğiniz sistemi bulursunuz hocam bende fazla bilgili değilim hazır sistemler konusunda yanlış önerme yapmak istemiyorum f/p açısından