55 inç televizyon önerisi bütçe 35K

Wøx1N

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
55 inç televizyon arıyorum televizyon önerir misiniz? bütçe 35k şunu gördüm ama nasıl sizce
vatanda gece indirimleri oluyor yüzde 15 indirimle bu fiyata daha iyisini bile alırısn
Bu 29 bine düşüyor ve daha iyi bence.
Samsung alacaksan da bunu al 2025 modeller 7 sene güncelleme gibi çok iyi özellikle geliyor.

55 inç televizyon arıyorum televizyon önerir misiniz? bütçe 35k şunu gördüm ama nasıl sizce

Samsung Alacaksan Güncel Olan Bu Model Alınır .

vatanda gece indirimleri oluyor yüzde 15 indirimle bu fiyata daha iyisini bile alırısn
Bu 29 bine düşüyor ve daha iyi bence.
Samsung alacaksan da bunu al 2025 modeller 7 sene güncelleme gibi çok iyi özellikle geliyor.
samsung istiyorum hocam sanırım sizin attığınızı alacağım ama gece indirimleri ne zaman oluyor şu anda göremedim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu televizyonun fiyatı 35k ve alabileceğin en fiyat performans televizyon. Ama şu anda stoğu bitmiş.
Takip et stoğa gelince al
samsung istiyorum hocam

Samsung Alacaksan Güncel Olan Bu Model Alınır .
samsung alıcam hocam teşekkür ederim. ChatGPT ye sorduğumda bu model 2017 de çıkmış arayüz eski dedi öyle bir durum söz konusu mu kafam karıştı.

samsung istiyorum hocam sanırım sizin attığınızı alacağım ama gece indirimleri ne zaman oluyor şu anda göremedim?

samsung istiyorum hocam

samsung alıcam hocam teşekkür ederim. ChatGPT ye sorduğumda bu model 2017 de çıkmış arayüz eski dedi öyle bir durum söz konusu mu kafam karıştı.

2025 Model Bir Ürün Hocam .

samsung istiyorum hocam

Benzer bir kod adı varsa chat gpt onu görmüştür güncel seyleri detayla araştırmadığı zaman doğru sonuç vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri