Yardım 5500 e max telefon önerisi iPhone

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Arkadaşlar merhaba kendime telefon bakıyorum android önermeyin almam sıktı biraz bakındım
iPhone 7 beyaz 3500 tl ye buldum açılmamış
iPhone 8 plus buldum garantili 5750 tl bir kaç tane daha var bu fiyatlardan sizce alınır mı bütçede 6 k ya çıkarım

Arkadaşlar merhaba kendime telefon bakıyorum android önermeyin almam sıktı biraz bakındım
iPhone 7 beyaz 3500 TL ye buldum açılmamış
iPhone 8 plus buldum garantili 5750 TL bir kaç tane daha var bu fiyatlardan sizce alınır mı bütçede 6 k ya çıkarım
8 plus'ı o paraya bulduysan kaçırma. piyasası garantililer 8k filan. belkide senin baktığın TR cihazı değildir belki.

8 plus'ı o paraya bulduysan kaçırma. piyasası garantililer 8k filan. belkide senin baktığın TR cihazı değildir belki.
Yok hocam tr cihazı 2 ay da garantisi var bi tane daha buldum 8 plus 6500 tl 1 sene garantili siyah

ıphone se 2020 bulabilir misin acaba 5.5k ya

8 Plus mantıklı olur.

Yok hocam tr cihazı 2 ay da garantisi var bi tane daha buldum 8 plus 6500 TL 1 sene garantili siyah
hocam o paralara garantisi bitmiş, bataryası-ekranı değişmiş veya touch id bozuklar bulunuyor genelde. eğer 6.5'a bulduysan alıp servise gönder bataryasını da sıfırlasınlar. alınır yani

Geri