Neler Yeni

Yardım 5500TL 850W Psu Tavsiyesi, Msi Alınır Mı?

Bünyamina

80+ Platinum
hocam yemın ederım ikisi arasında o kadar çok kaldım ki ben alayım 10 sene kullanayım arıza yapmasın pesındeyım ve msi modeli ile rajintek modelini çok önerdiler ne yapacağımı bilemedim ikisi arasında ki fark nedir
Tek kanaldan 600w gibi bir ekran kartına güç verebilmekte. Yani şöyle düşün 5090ı bu psu ile kullanabilirsin. Bu da uzun vadede çıkacak olan çoğu kartları kullanabileceğin anlamına gelmekte.
Platinum olduğu için verimliliği daha iyi. Yani daha sayılabilir ama bu 2 neden çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Arada kalma bence inan benim ihtiyacım olsa hiç diğerini düşünmez bunu alırdım. :D

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Süleyman Bekar
Tek kanaldan 600w gibi bir ekran kartına güç verebilmekte. Bu da uzun vadede çıkacak olan çoğu kartları kullanabileceğin anlamına gelmekte.
Platinum olduğu için verimliliği daha iyi. Yani daha sayılabilir ama bu 2 neden çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.
kalite bakımından da rajintek i tavsiye ediyorsunuz sanırım az çok markalara hakimim ama rajintek hiç duymamıştım daha önce

ridvan k

80+ Bronze
Bu ürüne yönelmen daha doğru olur. Verimlilik anlamında daha iyi. Kompanent bileşenleri de kaliteli diyebilirim.
hocam yemın ederım ikisi arasında o kadar çok kaldım ki ben alayım 10 sene kullanayım arıza yapmasın pesındeyım ve msi modeli ile rajintek modelini çok önerdiler ne yapacağımı bilemedim ikisi arasında ki fark nedir
Ben beyaz aradığim icin sectim arkadaşın önerdiği biraz daha iyi açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom