TahaberkXx
80+
- Katılım
- 11 Ekim 2020
- Mesajlar
- 90
- Reaksiyon skoru
- 20
Az yukarı çıkın ve orada hız aşırtma VRAM kısmını arttırın 26.6 Mh/s gibi bir şey kazacaktır.Mining için bu değerler iyi mi?? 25.5 mh kaziyor şuanda normalmi? İlk defa mining yapiyorum tavsiyeleriniz nedir?
Vrami fulledim ve 25.96mh kaziyor şuanda. Yapmam gereken başka bir şey varmi? Gpu %99 Vram%50 lerde geziyor normalmi ?Az yukarı çıkın ve orada hız aşırtma VRAM kısmını arttırın 26.6 Mh/s gibi bir şey kazacaktır.
Orası 26 gibi ve üzeri olacaktır tamam bildiğim kadarıyla bu kadar kazıyor bu kart. Bende de aynısı var çünkü XFX modeli.Vrami fulledim ve 25.96mh kaziyor şuanda. Yapmam gereken başka bir şey varmi? Gpu %99 Vram%50 lerde geziyor normalmi ?
UV ne oluyor bilmiyorumda nasil yapabilirim?OC+UV yaparsan iyi olur.
25mhs iyi .
UV ne oluyor bilmiyorumda nasil yapabilirim?
Undervolt ise yaptim sanirim ama oldumu bilmiyorumOC+UV yaparsan iyi olur.
25mhs iyi .
UV yaparsan kartın ömrünü uzatıp, elektrik masrafını azaltıyor diye biliyorum.UV ne oluyor bilmiyorumda nasil yapabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Undervolt ise yaptim sanirim ama oldumu bilmiyorum