550tllik kaliteli ssd önerisi

Global de 5 yıl ama ülkemizde 2 oluyor. Garanti belgesinde 24ay.
Yanlış bilgilendirme alma
  • 3D NAND
  • XTS-AES 256-bit Şifreleme
  • TCG Opal
  • IEEE 1667 / eDrive Security
  • 5 yıl sınırlı garanti
  • Parça Numarası: SA2000M8/1000G buyur kingstonun resmi sitesinden alınma 5 yıl garanti süresi.Yanlış bilgilendirma alma deme vakti bana geçti.Yanlış bilgilendirme alma

peki samsungda mı 2yıl garantili
samsungsa 300tb yazma ömrü belirtmişler
kingstonla alakalı bir şey göremedim sitede sadece 5 yıl demiş
kingston kaç tb ömrü var bulan atabilirmi buraya
ayrıyeten a2000'in DRAM'i var.Samsung evoda var mı bilmiyorum.

peki samsungda mı 2yıl garantili
samsungsa 300tb yazma ömrü belirtmişler
kingstonla alakalı bir şey göremedim sitede sadece 5 yıl demiş
kingston kaç tb ömrü var bulan atabilirmi buraya
2yıl garantili ikisi de
Kingston ömrü 300TBW
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• 3D NAND
  • XTS-AES 256-bit Şifreleme
  • TCG Opal
  • IEEE 1667 / eDrive Security
  • 5 yıl sınırlı garanti
  • Parça Numarası: SA2000M8/1000G buyur kingstonun resmi sitesinden alınma 5 yıl garanti süresi.Yanlış bilgilendirma alma deme vakti bana geçti.Yanlış bilgilendirme alma
Ve canım kardeşim aldım diyorum bende var diyorum. Garanti belgesi 24 ay yalan mı söyleyeceğim?

ben 860 evo alacağım internettede biraz daha araştırdım render vesayre için kullanmayacağım zaten internete fln girip oyun oynuyacam
technopata ve başka forumlardada araştırma yaptım

2yıl garantili ikisi de
Kingston ömrü 300TBW
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve canım kardeşim aldım diyorum bende var diyorum. Garanti belgesi 24 ay yalan mı söyleyeceğim?
yok be haklısın bende de aynı belge var,sadece 5 yıl garantisi var mı var sen bu bilgimi yanılttın doğru olduğu halde

En uzun ömür istiyorsan Samsung al dostum .
Ama yerinde olsam yine de a2000 alırdım
Seçim sana kalmıştır.

dedi dedi

++++ Kesinlikle 5 kat daha hızlı okuma yazma performansı almak varken ssd neyime.İddaa ediyorum en az samsung evo kadar uzun ömürlü.Zaten en az 5 yıl garantisi var.
Herkes hızlı okuma yazma hızı aramıyor, oyun oynayacaksam 860 EVO alır geçerim. Uzun ömürlü olma konusunda 860 EVO yerine A2000 öneriyorsan hata ediyorsun. Önünüze gelene fanboy demeyi de bırakın artık. Samsung fanboy nedir? Bir de bu çıktı başımıza.

Geri