Demedim zaten?hayır kısa ömürlü demedi
sadece ben en uzun ömürlüyü almak istiyorum
Demedim zaten?hayır kısa ömürlü demedi
sadece ben en uzun ömürlüyü almak istiyorum
ZIRRRRTTTT 680 eV0 SsD b0YCiddi misin sen? Kısa ömürlü mü dedim? Düzgün oku!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SAMSUNG ÖNERİNCE FANBOY MU OLUYORUZ? KİNGSTON FANBOY SENİ.
Allah aşkına bir git şuradan.ZIRRRRTTTT 680 eV0 SsD b0Y
dedi dediDemedim zaten?
++++ Kesinlikle 5 kat daha hızlı okuma yazma performansı almak varken ssd neyime.İddaa ediyorum en az samsung evo kadar uzun ömürlü.Zaten en az 5 yıl garantisi var.Ya maks 6-7 ay farkeder. Bunun için 4 kat daha yavaş SSD almam.
Lan nerede kısa ömürlü dedim? At kanıtını, bekliyorum.dedi dedi
++++ Kesinlikle 5 kat daha hızlı okuma yazma performansı almak varken ssd neyime.İddaa ediyorum en az samsung evo kadar uzun ömürlü.Zaten en az 5 yıl garantisi var.
cidden 5 yıl garantili midedi dedi
++++ Kesinlikle 5 kat daha hızlı okuma yazma performansı almak varken ssd neyime.İddaa ediyorum en az samsung evo kadar uzun ömürlü.Zaten en az 5 yıl garantisi var.
Kingstondan bahsediyoruz arkadaşlar,köklü bir marka ama yinede sen bilirsin @epica59dedi dedi
Samsung çok köksüz zaten.Kingstondan bahsediyoruz arkadaşlar,köklü bir marka ama yinede sen bilirsin @epica59![]()
Global de 5 yıl ama ülkemizde 2 oluyor. Garanti belgesinde 24ay.cidden 5 yıl garantili mi
Evet kingstonun kendicidden 5 yıl garantili mi
Evet global olarak Kingstonun sitesinde 5 yıl fakat ülkemizde 24 ay herhangi bir yanlış bilgi vermedimGlobal de 5 yıl ama ülkemizde 2 oluyor. Garanti belgesinde 24ay.
Yanlış bilgilendirme alma
peki samsungda mı 2yıl garantiliGlobal de 5 yıl ama ülkemizde 2 oluyor. Garanti belgesinde 24ay.
Yanlış bilgilendirme alma