Tokia
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Ahmet Şahin
- Bütçe
- 55003
Selam, bu konu hakkında bir başlık açtım sağolsunlar yardım edildi ve bu bütçeye daha iyi bir sistem topladım. Bu başlığı açma sebebim 2-3 arkadaşıma sorduğumda yaz ayları oturduğum şehire de sıcak olduğu için ve kasanın masanın altında durduğundan dolayı işlemcinin ısınacağını söylediler ve bende bir şeyler bulmaya çalıştım. Önceki başlıktan aldığım yardım ile sistemi aynı şekilde topladım fakat sisteme öncekine ek olarak sıvı soğutucu ekledim (Sistemin tüm bilgisi SS'de yazıyor.). Bütçeyi aşmaması için monitörü değiştirdim. Önceki başlıkta 2K bir monitör vardı fakat ben onu HD yaptım. Klavye, mouse, kulaklık aynı. Bu başlığı sebebim bu bütçeye uygun daha iyi bir sistem toplanır mı? İşlemci ile ekran kartı darboğaz yaşar mı? Sıvı Soğutucuyu ThermalRight Aqua elite 240mm yapayım mı yoksa iyi midir? ya da işlemciyi Ryzen 5 7600 yapmalı mıyım? Çevre birimlerini daha iyi bir şekilde toplayabilir miyim? Şuan o kadar bakmamın üstüne en iyisini topladığımı düşünüyorum fakat daha iyisi varsa söylerseniz sevinirim.
Monitör Linki
Kulaklık Linki
Klavye Linki ya da Bu klavye
Mouse Linki
Şimdiden Teşekkürler
Monitör Linki
Kulaklık Linki
Klavye Linki ya da Bu klavye
Mouse Linki
Şimdiden Teşekkürler