Yardım 5600 İŞLEMCİYE F/P KULE TİPİ SOĞUTUCU

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Arkadaşlar günaydın dün de sormuştum ama kafam bulandı 4060ti ile besleyeceğim anakartımda argb çıkışı yok ama sanırım kontrolcüm var fazla maddi durumum yok o yüzden f/p bi ürün arıyorum
Şu iki ürün arasında kaldım (5600 işlemciyi ilerde yüksektmeyi düşünmüyorum sadece OC yapabilirim ama işlemciyi yükseltmem)

İkinci ürünü alacaktım indirimdeydi indirimi kaçırınca biraz üzüldüm :) ama sizce hangisini almam lazım
Sıvı soğutmayı da seviyorum ama zaten kasamda 6 tane fan var 3 ön 2 üst 1 de egzoz

gamepower aura al ben aldım 5600 e kullanıyorum ekran kartım 7600 xt hiçbir sorun yaşamadım

Yükseltmeyi düşünmüyorsan Dark soğutucu yeterli gelir.

İlerde yükseltirsen veya oc yapacaksan Peerless alabilirsin argbsiz olanda var o modelin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepower aura al ben aldım 5600 e kullanıyorum ekran kartım 7600 xt hiçbir sorun yaşamadım
İşlemci soğutucu istiyor kasa öneriyosun

Yükseltmem ama belki oc yaparım dark yeterli olur mu

İlerde yükseltirsen veya oc yapacaksan Peerless alabilirsin argbsiz olanda var o modelin

İşlemci soğutucu istiyor kasa öneriyosun
İlerde yükseltmem eğer 4060tia yeterli olacaksa ama bir ihtimal belki oc yaparım
Argb olanı alsam kontrolcüden yine yanmaz mı ışıkları kasadaki fanlar da argb olması lazım

Arkadaşlar günaydın dün de sormuştum ama kafam bulandı 4060ti ile besleyeceğim anakartımda argb çıkışı yok ama sanırım kontrolcüm var fazla maddi durumum yok o yüzden f/p bi ürün arıyorum
Şu iki ürün arasında kaldım (5600 işlemciyi ilerde yüksektmeyi düşünmüyorum sadece OC yapabilirim ama işlemciyi yükseltmem)

İkinci ürünü alacaktım indirimdeydi indirimi kaçırınca biraz üzüldüm :) ama sizce hangisini almam lazım
Sıvı soğutmayı da seviyorum ama zaten kasamda 6 tane fan var 3 ön 2 üst 1 de egzoz
ikisinin ortasını atayım sana (Bütçe olarak) x123 ten iyidir. rgb yok

ikisinin ortasını atayım sana (Bütçe olarak) x123 ten iyidir. rgb yok
Hocam hem tek fanlı hem de rgb yok
2 fanlı beyaz argbli daha mantıklı olur gibi geldi 500 tl daha verip

Oc yapsam 4.5-4.6GHz oc ile kaç dereceleri görürüm max ?

Hocam hem tek fanlı hem de rgb yok
2 fanlı beyaz argbli daha mantıklı olur gibi geldi 500 tl daha verip

Oc yapsam 4.5-4.6GHz oc ile kaç dereceleri görürüm max ?
sen bilirsin ancak kasana uyacakmı diye dikkat et alırken sonradan sıkıntı yaşamayasın

Yükseltmem ama belki oc yaparım dark yeterli olur mu

İlerde yükseltmem eğer 4060tia yeterli olacaksa ama bir ihtimal belki oc yaparım
Argb olanı alsam kontrolcüden yine yanmaz mı ışıkları kasadaki fanlar da argb olması lazım
anakart modelin ne ve kasan ne

anakart modelin ne ve kasan ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko