yucexzzers
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 47
- İsim
- Murat Yücel
- yucexzzers
Arkadaşlar günaydın dün de sormuştum ama kafam bulandı 4060ti ile besleyeceğim anakartımda argb çıkışı yok ama sanırım kontrolcüm var fazla maddi durumum yok o yüzden f/p bi ürün arıyorum
Şu iki ürün arasında kaldım (5600 işlemciyi ilerde yüksektmeyi düşünmüyorum sadece OC yapabilirim ama işlemciyi yükseltmem)
İkinci ürünü alacaktım indirimdeydi indirimi kaçırınca biraz üzüldüm ama sizce hangisini almam lazım
Sıvı soğutmayı da seviyorum ama zaten kasamda 6 tane fan var 3 ön 2 üst 1 de egzoz
Şu iki ürün arasında kaldım (5600 işlemciyi ilerde yüksektmeyi düşünmüyorum sadece OC yapabilirim ama işlemciyi yükseltmem)
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.643,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 558,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sıvı soğutmayı da seviyorum ama zaten kasamda 6 tane fan var 3 ön 2 üst 1 de egzoz