5600G Driver Timeout hatası

SmhDiff!

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Arkadaşlar DA 4.5 sistem de oyunlarda driver kapanıyor ve oyunlar crash veriyor ardından zaman aşımına uğradı hatası alıyorum sebebi nedir?

Sorun daha fazla artmaya başladı sadece oyunda değil forumda dolaşırken siyah ekran verdi az önce ve reset atmadan düzelmiyor

DDU ile VGA sürücüyüsünü kaldır ve alttaki sürücüyü kur :

https://www.amd.com/en/support/apu/...series-desktop-processors-radeon-graphics/amd
Burda ilk önce en üsttekini kurdum sonra sorun başlayınca ddu ile değil normal bir şekilde son sürümü kaldirip 21.10.02 yükledim diğer forumdaki bir üyenin tavsiyesi üzerine acaba ddu ile silmedigim için mi sorun devam ediyor?
Post automatically merged:

DDU ile VGA sürücüyüsünü kaldır ve alttaki sürücüyü kur :

https://www.amd.com/en/support/apu/...series-desktop-processors-radeon-graphics/amd
VGA sürücüsünden kastınız nedir tam olarak?

AMD işlemcilerdeki dahili işlemci. VGA değil tabi ben öyle yazdım. APU olması gerekiyor DDU ile eski sürümü kaldırın ve size verdiğim sürümü kurun.

Burda ilk önce en üsttekini kurdum sonra sorun başlayınca ddu ile değil normal bir şekilde son sürümü kaldirip 21.10.02 yükledim diğer forumdaki bir üyenin tavsiyesi üzerine acaba ddu ile silmedigim için mi sorun devam ediyor?
Post automatically merged:

VGA sürücüsünden kastınız nedir tam olarak?
driveri kaldırıp arkadaşın dediği sürümü kurduğunda sorunun çözülürse yazarmısın buraya

Resmen alan herkes sorun yaşıyor en mantıklısı geri verip değişim istemek

Resmen alan herkes sorun yaşıyor en mantıklısı geri verip değişim istemek
Değiştirmeden yollama gibi bir şey yaparlar mı ve tahmini ne kadar sürer sizce

20 iş günü sanırım

20 iş günü sanırım
İade talebini veya değişim talebini ne kadar sürede başlatmam gerekir peki? Sorun çözülemeyecek dereceye geldi sanırım. En kısa zamanda itopya ve abdullah abiden yardım diliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri