Neler Yeni

5600X Sıvı soğutma önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
Burak Karadağ
Fiyat olarak diğer yerlere göre baya ucuz, bi sıkıntı çıkmaz değil mi burada ?
Bu varya ! Corsair, msı vs hepsinin 240 lık modellerine kafa tuttu ve sıvı soğutmanın en iyilerindendir. Şuan indirimde onun için fiyaı bu kadar iyi.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.

Onyxians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkcan Özlü
Şuan 2 marka arasındayım silverstone pf240 ve corsair h100x, bu ikili arasından hangisini tavsiye edersiniz peki ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Buna bu parayı vereceğine gider 1200e falan pf240 alsa çok daha mantıklı, zaten performansları yakın.
O da alınabilir ama PF240'de pompa sıkıntısı olduğu söyleniyor son modellerde. Fabrikadan sorunlu çıkıyor(muş.)

Onyxians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkcan Özlü
Buna bu parayı vereceğine gider 1200e falan pf240 alsa çok daha mantıklı, zaten performansları yakın.
Bu varya ! Corsair, msı vs hepsinin 240 lık modellerine kafa tuttu ve sıvı soğutmanın en iyilerindendir. Şuan indirimde onun için fiyaı bu kadar iyi.
corsair h100x ve silverstone pf240 vs corsair h100x arasında kaldım hangisi daha iyi sizce?

Onyxians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkcan Özlü
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

O da alınabilir ama PF240'de pompa sıkıntısı olduğu söyleniyor son modellerde. Fabrikadan sorunlu çıkıyor(muş.)
Yukarıda yazdığım 2 modelin kıyaslamasını sizden de duymak isterim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda yazdığım 2 modelin kıyaslamasını sizden de duymak isterim
PF240'ın Pompa sorunu olabileceğinden H100X alırdım. ama bence ikisinede gerek yok. Görüntü için alıyorsun sadece.

Onyxians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkcan Özlü
PF240'ın Pompa sorunu olabileceğinden H100X alırdım. ama bence ikisinede gerek yok. Görüntü için alıyorsun sadece.
Ya aslında görüntü için değil de hazır bütçe varken iyisinden feragât etmek istemiyorum. Olası bir işlemci değiştiğimde veya yükselttiğimde işimi görsün yani. Ettiğim masraf problem değil.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ya aslında görüntü için değil de hazır bütçe varken iyisinden feragât etmek istemiyorum. Olası bir işlemci değiştiğimde veya yükselttiğimde işimi görsün yani. Ettiğim masraf problem değil.

Bunu öneririm. PF240'dan daha kötü normalde ama dediğim gibi, @of Beauty and Rage pompa sıkıntısı olduğunu söyledi son modellerin. kendisi daha iyi bilir. müsaitse açıklasın.

Onyxians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkcan Özlü

Bunu öneririm. PF240'dan daha kötü normalde ama dediğim gibi, @of Beauty and Rage pompa sıkıntısı olduğunu söyledi son modellerin. kendisi daha iyi bilir. müsaitse açıklasın.
dediğim gibi bütçeden kısıcam diye performans kaybetmek istemiyorum, eğer h100x buna göre daha iyi diyorsanız onu alacağım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
dediğim gibi bütçeden kısıcam diye performans kaybetmek istemiyorum, eğer h100x buna göre daha iyi diyorsanız onu alacağım.
Performans kaybetmezsin. attığım X129 bile sana performans kaybettirmez. Tabi Plat sample ile işlemciyi voltaj manyağı yapmıyorsan.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1

PF240'ın ömrü artık 1 sene diyebilirim, performansı hala güzel ama 1 sene sonra MAG CoreLiquid'in yan çarı oluyor. Hem sesli hem de eski performansını çabuk kaybediyor.

Bu aralar 5600X'i sıvı soğutucu ile soğutma trendi başladı, gerek yok. Al bi' tane kule tipi keyfine bak, gerek yok böyle şeylere.

Top Bottom