5600X Sıvı soğutma önerileri

Performans kaybetmezsin. attığım X129 bile sana performans kaybettirmez. Tabi Plat sample ile işlemciyi voltaj manyağı yapmıyorsan.
Performanstan kastım işlemci değil de soğutucuydu. Yani 300 400 lira daha az verip daha kötü bir ürün alacaksam benim için mantığı yok onu demek istedim.

PF240'ın ömrü artık 1 sene diyebilirim, performansı hala güzel ama 1 sene sonra MAG CoreLiquid'in yan çarı oluyor. Hem sesli hem de eski performansını çabuk kaybediyor.

Bu aralar 5600X'i sıvı soğutucu ile soğutma trendi başladı, gerek yok. Al bi' tane kule tipi keyfine bak, gerek yok böyle şeylere.
Aynı şekilde düşünüyorum. bir sürü 5600X için sıvı soğutucu konusu gördüm. al bir tane MX-4 bir tane maksimum SE-224-XT. keyfine bak.

Aynı şekilde düşünüyorum. bir sürü 5600X için sıvı soğutucu konusu gördüm. al bir tane MX-4 bir tane maksimum SE-224-XT. keyfine bak.

SE 224 XT alsa MX-4'e de gerek kalmaz, TG25 macun çıkıyor SE 224 XT'nin içinden, MX-4'ü geride bile bırakıyor kimi zaman.

SE 224 XT alsa MX-4'e de gerek kalmaz, TG25 macun çıkıyor SE 224 XT'nin içinden, MX-4'ü geride bile bırakıyor kimi zaman.
Onu unutmuşum hocam XD. Se-224-XT'nin fiyatı artmış hafif malesef. ama hala iyi gibi.

Onu unutmuşum hocam XD. Se-224-XT'nin fiyatı artmış hafif malesef. ama hala iyi gibi.

Bi' kırmızı model direniyor zaten, SE 214 XT günün kurtarıcısı olacak yine.

Veya işte X129 + Wipaste C2, böyle böyle soğutacaksın mecbur.

Bi' kırmızı model direniyor zaten, SE 214 XT günün kurtarıcısı olacak yine.

Veya işte X129 + Wipaste C2, böyle böyle soğutacaksın mecbur.
Tamamdır o halde 224 xt alacağım teşekkürler. Macun geliyor dimi ekstra almama gerek yok ?

Tamamdır o halde 224 xt alacağım teşekkürler. Macun geliyor dimi ekstra almama gerek yok ?
Hocam alıp kullanıyor musunuz memnun musunuz değerleriniz kaç anlatabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,268
Üyeler
185,697
Son üye
Shalltearr
Geri