4.65 GHz işlemci voltaj düşürünce nasıl çalışacak ?evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
4650 mhz de çalışıp sıcak çalışmasını istemiyorum
Precision boost overdrive yapman lazım. 5xxx ryzenalrda uv diye bir şey yokevet
4650 mhz de çalışıp sıcak çalışmasını istemiyorum
0.05V düşürerek azaltın sistem ekran geldikçe devam edinfazla voltaj geldiği için ısındığını düşünüyorum
CTR ile silikon testi yapar mısınız?arkadaşlar işlemcim ısındığı için uv yapmak istiyorum kendini boostladığı mhz yi kısmadan kaç voltaj vermeliyim sizce kullanan arkadaşlar veya anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
o nedir tam olarakPrecision boost overdrive yapman lazım. 5xxx ryzenalrda uv diye bir şey yok
bunu yapmaya çalıştım ama niyeyse olmadıCTR ile silikon testi yapar mısınız?
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
evet haklısın ama yapamadımGereksiz fazla voltaj veriyor. stabil voltajı verip test yapman gerek.
o nedir tam olarak
bunu yapmaya çalıştım ama niyeyse olmadı
evet haklısın ama yapamadım
PBO dediğimiz şey için işlemcinin standart-elle yapılan-allcore oc'dan daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlayan bir yöntem diyebilirim.o nedir tam olarak
ben oc yapmak istemiyorum ki standart değerde çalışıp ısınmamasını istiyorumPBO dediğimiz şey için işlemcinin standart-elle yapılan-allcore oc'dan daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlayan bir yöntem diyebilirim.