5600xt driver sorunları devam ediyormu?

2 Kere mavi ekren
3 4 kere Wattman hatası
onun dışında fazla sorun yaratmadı
benimki 5600xtnin tuf evo modeli bu arada
watmann hatası ne oluyor tam olarak bu konuda pek bilgim yok ve ne zamandır kullanıyorsunuz mavi ekranlar sizin yaptığınız birşeyden dolaymı oyun oynarken durduk yere mi oldu

Bir tane arkadaş reset sorunu wattman hatası alıyordu işlemcisi bozuk çıktı 3700x. Yani parça arızası olmadıkça sorun olması nvidia kadardır görüntü kablosu iyi olsun anakart biosu güncel ve uefi modunda kurulum yapılmış olsun.

Boş laf eden çok olmuş yok fan boy yok ıvır zıvır tatavayı bırakın. Rog strix 5600xt kullanıyorum çok uzun süredir. 20.8.3 sürümündeyim +OC li kullanıyorum kartı ne mavi ekran ne siyah ekran ne reset olayı yaşadım. Sadece 1 kez ilk aldığımda beta sürüm yüklüydü 1 kere wattman Aldım onun dışında bir daha herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Rtx 2060 ın içinden geçiyorum bu arada söylemeden etmiyim :) şimdi fan boylar gelir asıl dlss var rtx var diye GELSİNLERR koca dünyada 15 oyun var rtx destekli giriş Ray tracing kartıyla 60 fps almaya calısıp ağlarlar 2060la daha da bir şey demiyorum :D hayırlı olsun kardeşim bu arada güzel sistem ^^
inşallah seninki gibi sorunsuz bir kartım olur 2060 fena kart değil ama rtx den dolayı alınmaz hem doğru düzgün rtx yapamıyor hemde düşük fps veriyor dlss desen amd de de ö tür bir olay var zaten adı neydi tam hatırlayamıyorum flixfy mı neydi dlss kadar başarılı değil ama yinede iyi fakat sürücü stabilliği açısından nvidia daha iyi olabilir

inşallah seninki gibi sorunsuz bir kartım olur 2060 fena kart değil ama rtx den dolayı alınmaz hem doğru düzgün rtx yapamıyor hemde düşük fps veriyor dlss desen amd de de ö tür bir olay var zaten adı neydi tam hatırlayamıyorum flixfy mı neydi dlss kadar başarılı değil ama yinede iyi fakat sürücü stabilliği açısından nvidia daha iyi olabilir
Evet Fidelity fx. Kart gelince 20.8.3 kur dostum fakat freedos gelicekse sistem, windows kurmadan önce bios güncelle sonra windows kur. Chipset güncelle ve ardından ekran kartı driveri ni kur.1 2 tane ince detay daha var sen bunları yaptıktan sonra mesaj at bana onları da yapalım

Evet Fidelity fx. Kart gelince 20.8.3 kur dostum fakat freedos gelicekse sistem, windows kurmadan önce bios güncelle sonra windows kur. Chipset güncelle ve ardından ekran kartı driveri ni kur.1 2 tane ince detay daha var sen bunları yaptıktan sonra mesaj at bana onları da yapalım
gaming.gen.tr windows kurup bios güncelleyip gönderiyormuş driver whql kur diyorlar genelde sen neden 20.8.3 öneriyorsun ve sen wattman hatası aldınmı hiç

O kişiye göre AMD tarafında herhangi bir sorun yok.
Fanboy olması ve sağlıklı düşünememesi dışında hiç bir sorunda yok.
Adam kendi malını savunuyor deme öle xd :D

wattman alan çok kişi var genelde shappire kartta oluyormuş gerçi ama asusta da varmı bilmiyorum

gaming.gen.tr windows kurup bios güncelleyip gönderiyormuş driver whql kur diyorlar genelde sen neden 20.8.3 öneriyorsun ve sen wattman hatası aldınmı hiç
20.8.3 WHQL çünkü ben onu kullanıyorum uzun süredir.bir sorun yok şuanda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wattman alan çok kişi var genelde shappire kartta oluyormuş gerçi ama asusta da varmı bilmiyorum
Marka ayrımı yapmak istemiyorum ama evet bende çok görmüştüm Sapphire ve xfxte çok sorun yaşayan. Sanırsam bu tarz markalar voltajı ayarlayamıyor modellerinde. Ben şahsen rog strix re bir problem yaşamadım bu modelde de yaşayan görmedim.

Normalde de bir sorunu yok zaten. Önemli olan kullanıcının insan gibi doğru düzgün kurması.

20.8.3 WHQL çünkü ben onu kullanıyorum uzun süredir.bir sorun yok şuanda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka ayrımı yapmak istemiyorum ama evet bende çok görmüştüm Sapphire ve xfxte çok sorun yaşayan. Sanırsam bu tarz markalar voltajı ayarlayamıyor modellerinde. Ben şahsen rog strix re bir problem yaşamadım bu modelde de yaşayan görmedim.
inşallah bende yaşamam

Geri