Bana göre değmez hele ki 4-5 saate değmez , miningi zevk için yapmanı tavsiye etmemMerhaba arkadaşlar 5600xt ile mining yapmak mantıklı mı 7/24 değilde günde 4-5 saat yapsam çok yorulmaz sanırım 40mh ile kazıyormuş değer mi sizce
Hobi olarak yapılacak ve pasif gelir sağlayacak bir piyasa değil 4-5 saat için ve RTX Ve GTX kartlar daha çok tavsiye ediliyor genelde.Merhaba arkadaşlar 5600xt ile mining yapmak mantıklı mı 7/24 değilde günde 4-5 saat yapsam çok yorulmaz sanırım 40mh ile kazıyormuş değer mi sizce
Mining tarafında amd daha önde değil mi?Hobi olarak yapılacak ve pasif gelir sağlayacak bir piyasa değil 4-5 saat için ve RTX Ve GTX kartlar daha çok tavsiye ediliyor genelde.
Merakımdan sordum üzgün veya kızgın atmayın lütfen.Mining tarafında amd daha önde değil mi?
Piyasanın içerisinde değilim fakat araştırmayı severim çok bilgili değilim fakat genel olarak okuduğum forumlarda rtx ve gtx kartların daha çok tavsiye edildiğini gördüm. Gördüğüm ekran kartları genelde gtx1070 gtx1060 oluyordu.Mining tarafında amd daha önde değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merakımdan sordum üzgün veya kızgın atmayın lütfen.
Bende araştırıyorum biraz biraz rx 500 serisinin çok kullanıldığını biliyorum. 6800 ile kazan vs de var tek kartla çok iyi bir kar sağlayabiliyor fakat nvdia tarafında nasıl bilmiyorum.Piyasanın içerisinde değilim fakat araştırmayı severim çok bilgili değilim fakat genel olarak okuduğum forumlarda rtx ve gtx kartların daha çok tavsiye edildiğini gördüm. Gördüğüm ekran kartları genelde gtx1070 gtx1060 oluyordu.
Bu konular ile alakalı özel forumlar ve facebook vb. gruplar var oralara bir danış derim.Bende araştırıyorum biraz biraz rx 500 serisinin çok kullanıldığını biliyorum. 6800 ile kazan vs de var tek kartla çok iyi bir kar sağlayabiliyor fakat nvdia tarafında nasıl bilmiyorum.
4-5 saat değil günde 10 saat yapsan dahi ekran kartının ömründen yediğin veya sana gelecek olan elektrik faturasına inan ki değmez.Merhaba arkadaşlar 5600xt ile mining yapmak mantıklı mı 7/24 değilde günde 4-5 saat yapsam çok yorulmaz sanırım 40mh ile kazıyormuş değer mi sizce
elektrik faturası 250 tl geliyor şuan mining yapsam daha az gelir4-5 saat değil günde 10 saat yapsan dahi ekran kartının ömründen yediğin veya sana gelecek olan elektrik faturasına inan ki değmez.