5700x3d alıp paranızı boşa atmayın

gallax420

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
467
5700x3d ilk geldiği vakit 6k-7k arası satılıyordu ve kesinlikle am4 platformunda kalmak için mükemmel bir f/p am4 işlemcisiydi ama şuan görüyorum fiyatı çok artmış ve bazı insanlar am4 kalıp bu işlemciye 12k para veriyor yapmayın arkadaşlar paranıza yazık 3d cache diye aldanmayın am5 platformunda 7500fden birazcık güçlü sadece yer yer , iyi bir işlemci 5700x3d ama fiyatını kesinlikle şuan haketmiyor gerçekten şaşırdım millet alıyor bu fiyatlara

Ekler

• dasaagga.webp
    dasaagga.webp
    75.7 KB · Hit: 62
5700x3d ilk geldiği vakit 6k-7k arası satılıyordu ve kesinlikle am4 platformunda kalmak için mükemmel bir f/p am4 işlemcisiydi ama şuan görüyorum fiyatı çok artmış ve bazı insanlar am4 kalıp bu işlemciye 12k para veriyor yapmayın arkadaşlar paranıza yazık 3d cache diye aldanmayın am5 platformunda 7500fden birazcık güçlü sadece yer yer , iyi bir işlemci 5700x3d ama fiyatını kesinlikle şuan haketmiyor gerçekten şaşırdım millet alıyor bu fiyatlara
3d işlemcilerin hepsi kazık zaten millet valorantta FPS almak için alıyor sanki çok önemli gibi.

Bunu alan var mı bu fiyata ciddi ciddi?

sistem yenileyecek parası yoksa 6-7 k ya alınabilir belki ama 12k veren varsa yazık kafasına

Bunu dedin diye hemen intel sistemime bunu alıyorum ihtiyar

malesef var hem de baya

Bu fiyat 1.5 sene öncesinin en yüksek fiyatlarından. 8-9 bin arası kutusuz fansız da bulunabiliyordu. Ben fiyatının düşmesini çok bekledim. Olmayınca 5700x alıp işlemci konusunu kapattım.

3d işlemcilerin hepsi kazık zaten millet valorantta FPS almak için alıyor sanki çok önemli gibi.
İhtiyacı olana önemli. Sabit 500Hz'leri X3D'ler olmasa göremiyoruz. 5700X3D gerçi sabit veremiyor ama 360Hz monitörü olan için iyi bir tercih. Fiyattan bağımsız konuşuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12K cidden fiyatını hak etmiyor maks etmesi gereken 6.5 şu piyasa hadi 8K olsun ama üstü olmamalı. İntel'den 3D'ye cevap gelmedikçe fiyatlar tırmanmaya devam eder. Talep çok fazla.

İhtiyacı olana önemli. Sabit 500Hz'leri X3D'ler olmasa göremiyoruz. 5700X3D gerçi sabit veremiyor ama 360Hz monitörü olan için iyi bir tercih. Fiyattan bağımsız konuşuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12K cidden fiyatını hak etmiyor maks etmesi gereken 6.5 şu piyasa hadi 8K olsun ama üstü olmamalı.
evet kesinlikle

Valorant 7000 fps KaNKAaaa diyen tiplerin işlemcisi.

İkinci el alın 8 e bulunur rahat

Geri