Neler Yeni

5700x3d geçmeye değer mi?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
ona geçmek için anakart ve ramleride değiştirmem gerekiyor ya bilgisayar parçaları söküp takmaktan pek anlamıyorum sürekli bilgisayarcıya gidip işlem yaptırmak bi tık zor geliyor bir kerede işlemci ve ekran kartı alayım kafasına girdim
nerde oturuyorsun yanda isen gelip yardım ederdik :D

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Eren n
Merhabalar. Ryzen 5 5500 - Asus Gtx 1060 6gb - B450 M K anakart kullanıyorum . Sistem upgradei için 5700x3d ve Rx 6600 almayı düşünüyorum. 7500f sisteme geçmeyi düşündüm fakat Sistemin tamamını satmak çok zor olacak diye sadece ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. Rise online,Cs2,Rust gibi oyunlar oynuyorum. Sizce upgrade yapmaya değer mi?
bende rust oynuyorum eğer bütçen varsa 7800x3d almanı öneririm rustta spawn bölgelerinde 300 350 arası fps alıyorum şaka gibi bi cpu :D aynı 1.3 tce megane gibi şaşırıttı bu işlemci beni 5700x3d önbellek açısından zengin ama gücü yetmeyebilir gtx 1060 a 7800x3d takılır mı bilemiyorum onu bi rx 6600 yaparsan ikisi rust için ideal olur rust ekran kartı değil işlemci tüketiyor

edit: bios ayarlarıyla biraz oynadım ben ama 300 350 fps almak için

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Deniz Bey
Reis 850W ne yapacaksın onu alacağına işlemci update edebilirdin aslında
Normalde 650 gold vardı Sorunsuz kullanıyordum, ama nedense 2 k ya geçtikten sonra aşırı fan sesi gelmeye başladı ve kasada sadece rüzgar fan sesi psu olunca tilt oldum, gittim 750 psu aldım ikinci el onda denedim bi tık azalsa da yine rahatsız edici oluyordu, sonra gittim şuan kullandığım raijintek tek 850 sıfır aldım ve fan sesinden kurtuldum 😅

Psu dan önce asusun fan setini aldım TR ve FN modellerini 4 k ya ,işlemci normalde 2k da sorun yaşatmıyor,ondan onu hep erteledim:) 5700x3d ye geçmekte aslında fuzuli ve fantezi , bişiler satıp yenisine geçmek haz veriyor:) şu ekran kartı taksidi bitsin 2 ay sonra kesin işlemci de değiştiririm 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende rust oynuyorum eğer bütçen varsa 7800x3d almanı öneririm rustta spawn bölgelerinde 300 350 arası fps alıyorum şaka gibi bi cpu :D aynı 1.3 tce megane gibi şaşırıttı bu işlemci beni 5700x3d önbellek açısından zengin ama gücü yetmeyebilir gtx 1060 a 7800x3d takılır mı bilemiyorum onu bi rx 6600 yaparsan ikisi rust için ideal olur rust ekran kartı değil işlemci tüketiyor

edit: bios ayarlarıyla biraz oynadım ben ama 300 350 fps almak için
1.3 tce benzetmesi güzeldi😅😅

5600 den 5700x3d ye geçtim çok far var oyun performansında.
Hocam hangi sogutucu kullanıyorsun ve 5600 de kaçtı sıcaklık oyunda, 5700x3d de kaça çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murad sedat
Normalde 650 gold vardı Sorunsuz kullanıyordum, ama nedense 2 k ya geçtikten sonra aşırı fan sesi gelmeye başladı ve kasada sadece rüzgar fan sesi psu olunca tilt oldum, gittim 750 psu aldım ikinci el onda denedim bi tık azalsa da yine rahatsız edici oluyordu, sonra gittim şuan kullandığım raijintek tek 850 sıfır aldım ve fan sesinden kurtuldum 😅

Psu dan önce asusun fan setini aldım TR ve FN modellerini 4 k ya ,işlemci normalde 2k da sorun yaşatmıyor,ondan onu hep erteledim:) 5700x3d ye geçmekte aslında fuzuli ve fantezi , bişiler satıp yenisine geçmek haz veriyor:) şu ekran kartı taksidi bitsin 2 ay sonra kesin işlemci de değiştiririm 😅

1.3 tce benzetmesi güzeldi😅😅

Hocam hangi sogutucu kullanıyorsun ve 5600 de kaçtı sıcaklık oyunda, 5700x3d de kaça çıktı
lian li galahad ii lcd kullanıyorum ikisinde de benzer sıcaklıklar aldım iyi bi sıvı soğutma kullandığım için

Valorant rankedda düşük ayarlarda kaç fps alıyor?
ben valo oynamıyorum ama ekran kartına göre değişir o zaten. işlemci karşılaştırma videolarını youtubede bolca bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
5700x3d kendini kanıtlamış bir işlemci. Peki bu işlemcinin yanına en iyi hangi ekran kartı çalışır oyun performansı için
Bence RX 7800XT uyar

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Top Bottom