pbo2 tuner ile burdan bakarak yaparsın.Arkadaşlar merhaba bugün 5600xten 5700x3d ye geçtim oc olmuyor bu model biliyorum ama 4100 max frekans gözüküyor all core -30 yap diyor herkes ama biri anlatabilirmi tam verim nasıl alırım
hocam benim ki oyunlarda ısınmıyor bunu yapmama gerek var mı sizce?pbo2 tuner ile burdan bakarak yaparsın.
sormak istediğim burdan sanırım işlemcinin desteklediği kadar - değer giriyorsun işlemcinin ne kadar yiyeceğine bakıyorsun peki bunu bulduktan sonra biostan girmek istiyorum olurmupbo2 tuner ile burdan bakarak yaparsın.
fps oyunları içinse gerk yok yani 5700x3d monitörünün hz değerinden çok daha yüksek fps veriyor zaten o değeri göremiyorsunhocam benim ki oyunlarda ısınmıyor bunu yapmama gerek var mı sizce?
gerek yok pbo2 tuner den yapsan yeterlisormak istediğim burdan sanırım işlemcinin desteklediği kadar - değer giriyorsun işlemcinin ne kadar yiyeceğine bakıyorsun peki bunu bulduktan sonra biostan girmek istiyorum olurmu
şimdi şeyi anlamadım -40 dedik hepsine sonra apply dedim kalıcı kalıyormu bu ayar kapat açta gidermi yanifps oyunları içinse gerk yok yani 5700x3d monitörünün hz değerinden çok daha yüksek fps veriyor zaten o değeri göremiyorsun
gerek yok pbo2 tuner den yapsan yeterli
gitmez, arka planda çalışıyor muhtemelen. ben bu tür işlemcilere bunu çok tavsiye etmiyorum ama sorun olmaz zatenşimdi şeyi anlamadım -40 dedik hepsine sonra apply dedim kalıcı kalıyormu bu ayar kapat açta gidermi yani
neden biraz daha watt ve sıcaklık düşüp performans kaybetmemesi çok iyi değilmi neden önermiyorsunuzgitmez, arka planda çalışıyor muhtemelen. ben bu tür işlemcilere bunu çok tavsiye etmiyorum ama sorun olmaz zaten
kötü bir soğutucun yoksa uğraşmana değmez sonuçta o uygulama arka planda çalışacakneden biraz daha watt ve sıcaklık düşüp performans kaybetmemesi çok iyi değilmi neden önermiyorsunuz
işte aslında bu uygulama olmadan bir yöntemi varmış direkt bios tan all core -30 denilen bir yer uygulama arka planda çalışma gibi bir durumda olmayacak o zamankötü bir soğutucun yoksa uğraşmana değmez sonuçta o uygulama arka planda çalışacak
işte aslında bu uygulama olmadan bir yöntemi varmış direkt bios tan all core -30 denilen bir yer uygulama arka planda çalışma gibi bir durumda olmayacak o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
soğuk çalışıyor zaten 5700x3d dark freezer x124 kule tipi ve krynaut extreme macun var pubg de falan 50 derece işlemci
anakartın nedir. msi b550 üst düzey ise mortar, tomahowk veya Z serisi. kombo strike özelliğini bios dan açabiliyorsun. ben kombo strike 2 profilini en stabil buldum. cinebech puanı daha artıp sıcaklık 4 derece daha düşük oldu. bu özellik X3D işlemciler için msi geliştirdi.Arkadaşlar merhaba bugün 5600xten 5700x3d ye geçtim oc olmuyor bu model biliyorum ama 4100 max frekans gözüküyor all core -30 yap diyor herkes ama biri anlatabilirmi tam verim nasıl alırım
B550 gaming edge wifi anakartım destekliyormu pekianakartın nedir. msi b550 üst düzey ise mortar, tomahowk veya Z serisi. kombo strike özelliğini bios dan açabiliyorsun. ben kombo strike 2 profilini en stabil buldum. cinebech puanı daha artıp sıcaklık 4 derece daha düşük oldu. bu özellik X3D işlemciler için msi geliştirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi: