harikayimmmm
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Selamlar arkadaşlar bir sorum olucak. 5700xt gaming x ekran kartı kullanıyorum. Ancak şöyle bir sıkıntım var ekran kartını oc denediğim zaman hem afterburner'da hem de dragon center'da ekranım dalgalanmaya başlıyor ancak böyle bir şey olması çok saçma çünkü pc özelliklerim:
psu: high power 750w 80 gold performance
işlemcim: r7 3800x
Not: bilgisayarı yeni toplamıştım ve kurma işlemini bir tanıdık yaptı acaba ekran kartı kablolarını düzgün takamadı da yeterli güç mü alamıyor kartım?
Not: bilgisayarı yeni toplamıştım ve kurma işlemini bir tanıdık yaptı acaba ekran kartı kablolarını düzgün takamadı da yeterli güç mü alamıyor kartım?
Post automatically merged:
Normalde bir problem yaşamazken oc yapmaya çalıştığım zaman yaşıyorum.Selamlar arkadaşlar bir sorum olucak. 5700xt gaming x ekran kartı kullanıyorum. Ancak şöyle bir sıkıntım var ekran kartını oc denediğim zaman hem afterburner'da hem de dragon center'da ekranım dalgalanmaya başlıyor ancak böyle bir şey olması çok saçma çünkü PC özelliklerim: