Neler Yeni

RX 5700xt vs RTX 2060Super

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Videosunu kanıt diye attığın adamın kalplediği yorum

1591309292661.png

yasin sana laf sokmaya çalışmıyorum sadece fark 3-5 fps değil diyorum bu kartlar rahat 100 fpsnin üstünü görüyör %10luk fark da 10+ fps oluyor.

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
2060S al kafan rahat olsun 5 10fps fazla almasan da olur. 2070le aynı sayılır 2060S

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bu nasıl düz mantık ? Senin kanala güvenmen beni ilgilendirmiyor dostum ben bir sürü örnek gösterdim sana. Sadece "FEPESE" değeriyle ekran kartına alınır ya da alınmaz diyorsun. Yapma.
Ben oyun oynuyorum alacak kişi de öyle bizi daha çok fps değerleri ilgilendiriyor içerik üreticisi falan değilim yani nvenc işine yarayacak olsa adama 2060s al derim.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Arkadaşlar tamam hepinize teşekkür ederim ancak. Yarınki fiyat durumlarına göre kendime en uygun tercihi yapacağım son olarak sormak istediğim bir konu var Dlss 2.0 özelliği yanlış bilmiyorsum ray tracing açıkken bizim fark etmeyeceğimiz şekilde pikselleri çakmasıyla mı değiştiriyordu veya piksel mi azaltıyordu tam hatıralmıyorum o konuyu ama sizce 2060s ile 5700xt arasındaki performans farkını ortadan kaldırabilecek bir özellik mi çünkü diğer karşılaştırma öncüllerine bakarsak(sıcaklık driver vb.) aralarında fark yok. Son olarak bu soruma da cevap alırsam teşekkür ederim burada tartışmanıza gerek yok. Hepinize teşekkür ederim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Aynen +10 FPS alır ama kartla uğraşır durur.
Ben oyun oynuyorum alacak kişi de öyle bizi daha çok fps değerleri ilgilendiriyor içerik üreticisi falan değilim yani nvenc işine yarayacak olsa adama 2060s al derim.
Ayrıca kalplemesi daha iyi olduğunu göstermez
Farkındaysan yorum "I think RX 5700 XT best value" şeklinde. Orada 2070s önde o zaman adam kendi videosuyla çelişiyor. Ya adam anormal ya sizde bir sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çakma yapmıyor. Kendi sitelerinde bir makale ve update sayfası var oraya bak anlarsın dostum.
Arkadaşlar tamam hepinize teşekkür ederim ancak. Yarınki fiyat durumlarına göre kendime en uygun tercihi yapacağım son olarak sormak istediğim bir konu var Dlss 2.0 özelliği yanlış bilmiyorsum ray tracing açıkken bizim fark etmeyeceğimiz şekilde pikselleri çakmasıyla mı değiştiriyordu veya piksel mi azaltıyordu tam hatıralmıyorum o konuyu ama sizce 2060s ile 5700xt arasındaki performans farkını ortadan kaldırabilecek bir özellik mi çünkü diğer karşılaştırma öncüllerine bakarsak(sıcaklık driver vb.) aralarında fark yok. Son olarak bu soruma da cevap alırsam teşekkür ederim burada tartışmanıza gerek yok. Hepinize teşekkür ederim.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Renderlanacak pixel sayısını azaltıyor şöyle diyeyim eskiden 2080ti alan adam bile rtx açık oynamazdı çünkü 40fpsye kadar düşürüyordu artık düşen fps 15 - 20 falan olmaya başladı bence yine de fazla.

Farkındaysan yorum "I think RX 5700 XT best value" şeklinde. Orada 2070s önde o zaman adam kendi videosuyla çelişiyor. Ya adam anormal ya sizde bir sorun var.

Çakma yapmıyor. Kendi sitelerinde bir makale ve update sayfası var oraya bak anlarsın dostum.
Value kelimesinin anlamını araştırman gerek.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Renderlanacak pixel sayısını azaltıyor şöyle diyeyim eskiden 2080ti alan adam bile rtx açık oynamazdı çünkü 40fpsye kadar düşürüyordu artık düşen fps 15 - 20 falan olmaya başladı bence yine de fazla.

Tamam öyle olduğunu aşağı yukarı biliyorum. Ama işte bu dlss 2.0 özelliği sizce 2060superi aldıracak bir özellik mi?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Tamam öyle olduğunu aşağı yukarı biliyorum. Ama işte bu dlss 2.0 özelliği sizce 2060superi aldıracak bir özellik mi?
Hayır daha çok para varsa 2070s için cüzdanın ağzını biraz daha açmak için bir sebep.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Evet. Bir şey değiştirmiyor. Ya kardeşim bari DLSS 2.0 teknolojisine çamur atma. Adamlar bazı oyunlarda %40 bazılarında "%100" FPS artışı sağlıyor sen hâlâ RX savunuyorsun. Hangi seviye bu ? @RevDeisDou @crazyreign @intel pentium @Yasin Çelik ben bu "fanboy" arkadaşla uğraşamam pes ettim siz devam edin. Anlamıyor zaten ya da boşverin.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Ben olsam Rx5700xt alırdım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar, sakin olun.

• Beğen

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Buyur kardeşim hem görüntü güzel hem FPS artışı mevcut "Control" oyununda böyle sadece diğer oyunlarda fark daha büyük.
@mszeyrek

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben fanboy olsam 1650s de önermem 2080s alacak adama radeon vıı al derim hatta kendi 8130tl 2070s sistem toplama rehberim var.

• Beğen
Top Bottom