RX 5700xt vs RTX 2060Super

AMD kart kullandığın için kendini avutmaya çalışıyor yada bu markanın fanboyluğunu yapıyor olabilirsin ama kimseyi bu şekilde itham edemezsin.
Bu adam Nvidia tercih ettiğinde ben para mı kazanacağım? Hayır. Yalnızca insanların doğru tercih yapmasını istiyorum ve elimden geldiğince nedenleri ile anlatmaya çalışıyorum. Sana da teşekkürler zaten çokça sevdiğim birisin sen de doğru bildiğini anlatmaya çalışıyorsun. Haklısın da. Ama lütfen bir daha birbirimizi kıracak ithamlarda bulunmayalım.
Fanboy olan ben miyim adamın anlattığına göre bu özellikler pek işine yarayacak özellikler değil o zaman neden %10 daha düşük performans veren kartı alsın.

Değil fps olarak aynı sayılırlar fakat RTX ve DLSS teknolojisi, iyi render performansı, daha iyi O.C pootansiyeli ve stabil hali ile 2070 daha iyi.
Hayır 5700xt 2070ten iyi bir kart 2070 ile 2070s in arasında konumlanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia tabanlı oyunlarda bile 5700xt 2060si geçiyor (1-2 örnek dışında)
Şu kadar oyun arasında 2060s oyunda listenin altındaki oyunlarda geçiyor ve rtx açınca fps de düşüyor.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-5 mi? İşinize gelince 2 fpsin hesabını yaparsınız bazen de 10fps farka 3-5 dersiniz.
1 - DLSS 2.0 güncellmesinden haberin yok sanırım. 2060 kartında bile %40 hatta bazı oyunlarda %100 FPS artışı var.
2 -
( eski değil hatta yeni bile sayılır ) bunun gibi birkaç video daha var bakabilirsin
3 - OC potansiyeli çok daha yüksek ve @Yasin Çelik hocamın saydığı "15 FPS için vazgeçilmeyecek" avantajlar mevcut.

Fanboy olan ben miyim adamın anlattığına göre bu özellikler pek işine yarayacak özellikler değil o zaman neden %10 daha düşük performans veren kartı alsın.
Ben birbirimizi kıracak ithamlarda bulunmayalım diyorum sen hala bu konu hakkında yorum yapıyorsun. Olmuyor ama böyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
1 - DLSS 2.0 güncellmesinden haberin yok sanırım. 2060 kartında bile %40 hatta bazı oyunlarda %100 FPS artışı var.
2 -
( eski değil hatta yeni bile sayılır ) bunun gibi birkaç video daha var bakabilirsin
3 - OC potansiyeli çok daha yüksek ve @Yasin Çelik hocamın saydığı "15 FPS için vazgeçilmeyecek" avantajlar mevcut.
ok nvidia best.

Bunun 2-3 Level ötesi "RX 5700 XT = RTX 2080 Tİ" biliyorsun değil mi ?
İsterse bunu desin hocam. Atsın SS'ini benchmarkını güzelce açıklasın. Ama karşıt görüşlü kişiye laf sokma çabasını anlamıyorum. Sen de güzelce anlat o da anlatsın konu sahibi de her iki tarafı değerlendirerek bir kararda bulunsun. Birbirimizi kırmak neden?

ok Nvidia best.
Ben sana kanıt sunuyorum sen hala ölümüne kendi dediğini savunuyorsun. Ben 7 sene birbirinden farklı AMD kartı kullandım. Ben daha olgusal yaklaşıyorum ama senin yaptığına isim bulamıyorum. Nihilistçiliğe gerek yok.

• Beğen
Bunun 2-3 Level ötesi "RX 5700 XT = RTX 2080 Tİ" biliyorsun değil mi ?
Ben "BAZILARININ" aksine asla 5700xt 2070sden iyi demedim kartın basit bir yeri var bu da 2070 ve 2070s in arası bu kartı 2060 ile 2060s arasına atarak yanlış yapan sizsiniz

Yasin burada ekran kartları hakkında tartışıyoruz buna da kırılmazsın, kırılmam, kırılmayız.

Ben "BAZILARININ" aksine asla 5700xt 2070sden iyi bile demedim kartın basit bir yeri var bu da 2070 ve 2070s in arası bu kartı 2060 ile 2060s arasına atarak yanlış yapan sizsiniz

Yasin burada ekran kartları hakkında tartışıyoruz buna da kırılmazsın, kırılmam, kırılmayız.
Kanıt sunuyoruz. Varsa kanıtın sende göster medeni şekilde tartışalım.

Yaptığın tartışma değil kankim kusura bakma. Karşındakine laf sokma çabasına girdiğinde fikrini savunmuş olmuyorsun.

• Beğen
Kanıt sunuyoruz. Varsa kanıtın sende göster medeni şekilde tartışalım.
5700xt 1440p %7 civarı 1080pde ise %10 civarı daha iyi bunu nereye baksan anlarsın hardware unboxed da bu sektörde güvendiğim sayılı kanallardan.

5700xt 1440p %7 civarı 1080pde ise %10 civarı daha iyi bunu nereye baksan anlarsın hardware unboxed da bu sektörde güvendiğim sayılı kanallardan.
Bu nasıl düz mantık ? Senin kanala güvenmen beni ilgilendirmiyor dostum ben bir sürü örnek gösterdim sana. Sadece "FEPESE" değeriyle ekran kartına alınır ya da alınmaz diyorsun. Yapma.

Geri