Biliyosan niye soruyon ?Sistem 0 sadece ekran karti 20kya yakin eder
Sen sor diye. Adama ne ters yapıyorsunuz fikir almak istiyor yazma birader boş yapacaksanBiliyosan niye soruyon ?
lhr olmayan 3070 kartı 26 bine sattım. istanbulda biraz daha iyi oluyor satış tabi. senın kartta lhr değilse ayrı ayrı satmanı tavsıye ederım daha çok kazanırsın. Toplu satarsanda ortalaması 29-32 civarı eder2.elde kaca satilir sizce bu sistem daha acilmadi bu arada
5800x
Amp holo 3070
1tb nvme ssd
32gb 3200mhz 16.2
Tuf b550.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde rog 360mm sivi sogutma var
evet lhrSen sor diye. Adama ne ters yapıyorsunuz fikir almak istiyor yazma birader boş yapacaksan
lhr olmayan 3070 kartı 26 bine sattım. istanbulda biraz daha iyi oluyor satış tabi. senın kartta lhr değilse ayrı ayrı satmanı tavsıye ederım daha çok kazanırsın. Toplu satarsanda ortalaması 29-32 civarı eder
Kur 16 olmuş sistemin 35 e kadar yolu var xD
Lhr varsa 18 22 arası zorlaevet lhr
Biliyorum ama cok az 20kya 25 35k arasi edecek sistemi koyacak kadarda kit degilizBiliyosan niye soruyon ?
Sadece lhr olmayan kart 20k ediyor alooooLhr varsa 18 22 arası zorla
Lhr olmaması değer katıyor oğlum lhr varsa değeri düşerBiliyorum ama cok az 20kya 25 35k arasi edecek sistemi koyacak kadarda kit degiliz
Sadece lhr olmayan kart 20k ediyor aloooo
Vede sistem 0 kutu dahi acilmadi
şuan hangi sistemi kullanıyorsun fiyatları arıştır diğer insanlar kaç paraya vermiş ilana sende ona yakın fiyat yazarsınAl sat yapmak amaç bende daha iyisi var suan