BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Onu düşünüyorum fakat arkadaşım Mx 110 intel İ5 1035G1 ile medium 1080P de 60 fps alırken bana sistemin kaldırmaz diyorlar kararsız kaldım .belki Dead By daylight oyunda 1400 saatim var ve çok enğlenceli
lowda rahat oynarsınOnu düşünüyorum fakat arkadaşım Mx 110 intel İ5 1035G1 ile medium 1080P de 60 fps alırken bana sistemin kaldırmaz diyorlar kararsız kaldım .
dene kankaOnu düşünüyorum fakat arkadaşım Mx 110 intel İ5 1035G1 ile medium 1080P de 60 fps alırken bana sistemin kaldırmaz diyorlar kararsız kaldım .
Oyunu indirmek 25 GB İnternet 12 Download alıyor.dene kanka
satın al çok sorun olursa fps düşük gelirse iade et
1 gün içinde para iadeni alırlar
internetin kotalı mı?Oyunu indirmek 25 GB İnternet 12 Download alıyor.
Hayır ama boştan yere 8-9 saat oyun indireceğim. Oyun inerken de pc de hiç bir şey yapılmıyor.internetin kotalı mı?
Kaldırırsa phasmophobiaOnline oynayabileceğim bir oyun istiyorum ekip yok o yüzden solo oynayacağım bir oyun bakıyorum ne önerirsiniz? Sistemim;
Xeon E5450, GT 1030,8GB ram
**Monitörüm 1080P desteklemiyor**
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Dontaçhi
her gamerin yaptığı gibi pcyi gece açık bırakıcan kanka o zamanHayır ama boştan yere 8-9 saat oyun indireceğim. Oyun inerken de pc de hiç bir şey yapılmıyor.
2-3 Tane arkadaşı yoksa önermem ama varsa efsane oyun.Kaldırırsa phasmophobia
Low medium fark etmez ben alışığım. eski pcde csgo 800x600 ve aklına gelebilecek her türlü fps yükseltme taktiği yapmışken fpsim 50ydi ama oyun csden çıkıp krunker olmuştuLow her türlü oynatır medium da mümkün
Yok maalesef. Daha doğrusu pc oyunu oynayan 1 tane arkadaşım var diğerlerinin de sistem tost makinesi.2-3 Tane arkadaşı yoksa önermem ama varsa efsane oyun.