🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
3,939
Selamlar, MF Product 0120 adlı blue switch bir klavye hepsiburada'da 59 TL'ye satılıyor. Normalde 250-300 TL gibi bir fiyata sahipti ama nedense hepsiburada ve morhipo üzerinde çok daha ucuza satılıyor. Belki gerçek olmayabilir siparişler iptal edilebilir bilemiyorum şansını denemek isteyenler satın alabilir, ben de aldım.
Klavye linki;

Morhipo üzerinde de mevcut;

Son düzenleme:
Selamlar, MF Product 0120 adlı blue switch bir klavye hepsiburada'da 59 TL'ye satılıyor. Normalde 250-300 TL gibi bir fiyata sahipti ama nedense hepsiburada ve morhipo üzerinde çok daha ucuza satılıyor. Belki gerçek olmayabilir siparişler iptal edilebilir bilemiyorum şansını denemek isteyenler satın alabilir, ben de aldım.
Klavye linki;
Sipariş iptal olursa sıkıntı değil de mekanik olmayan klavye gönderilerse iade etmeye uğraşamam o yüzden denemiyorum bile 😁

Klavye linki;
Ben güvenemedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Bu işte bir iş var :unsure:

• Hahaha
banada çok güven vermedi ama alıp denenebilir 60 tl çok az mekanik bşr klavye için

Aldım. Merakla bekliyorum.

Çok bir şey beklemeyin bence, 10 senelik klavyemde bile yapabildiğim bir şeyi özellik olarak yazmışlar.
1622665413788.png

Çok bir şey beklemeyin bence, 10 senelik klavyemde bile yapabildiğim bir şeyi özellik olarak yazmışlar.
Alıntıyı görüntüle
1622665490936.png

Bir kullanıcı test ettiğini söylemiş ve full anti-ghosting olduğunu belirtmiş.

Ürünü buradan görebilirsiniz.

• Muhteşem
Sipariş iptal olursa sıkıntı değil de mekanik olmayan klavye gönderilerse iade etmeye uğraşamam o yüzden denemiyorum bile 😁
ben alacağım yaa sizin yerinize alacağım bunu :D

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,584
Üyeler
185,768
Son üye
ardakadabrarda