Seninki geldimi?Kargoya verilenlerin hepsi eline ulaştı.
23.00da almıştım benimle aynı saatte alan birine kargolamışlar benimkini iptal etmişler cidden çok adaletli bu dünya.Madem cezasız iptal edebiliyorsun neden onlara gönderiyorsun ki?
ben 23.39da almışım daha az önce kargoladılar.siparişi tam 2 Haziran Çar, 23:39 da vermişim. senin daha sonraysa belki sıraya göre yapıyorlardır. daha önceyse seni unutmuş olabilirler
Monofiyata bulaşma bana 3 haftada bi kulaklığı gönderemedilerSelamlar, MF Product 0120 adlı blue switch bir klavye hepsiburada'da 59 TL'ye satılıyor. Normalde 250-300 TL gibi bir fiyata sahipti ama nedense hepsiburada ve morhipo üzerinde çok daha ucuza satılıyor. Belki gerçek olmayabilir siparişler iptal edilebilir bilemiyorum şansını denemek isteyenler satın alabilir, ben de aldım.
Klavye linki;
Morhipo üzerinde de mevcut;
Anneler Günü Hediyeleri Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Anneler Günü Hediyeleri modelleri size özel indirimli fiyatlarla Boyner'de! Kampanyalı Anneler Günü Hediyeleri markalarını inceleyin ve online olarak hemen satın alın!www.morhipo.comMF Product Strike 0120 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye Siyah
MF Product Strike 0120 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Mekanik Klavye Siyah ürünü için aradığın avantajlı en uygun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri Monofiyat tan satın al!www.monofiyat.com
Hayırlı olsun güle güle kullanKargoya verildi
Ben ilk alanlardanım iptal edildi bence random seçtiler gidecek kişileriBen çarşamba günü 21 26 da aldım kargoya verildi ama içimde hala iptal olacak gibi bir his var
59 liraya gerçek mekanik klavye. isterse 1 ay sonra göndersinMonofiyata bulaşma bana 3 haftada bi kulaklığı gönderemediler
Çinde üretip TR de satıyolar ne beklenir o klavyeden59 liraya gerçek mekanik klavye. isterse 1 ay sonra göndersin