Merhabalar, imzamda görülen donanımlara sahip olan bilgisayarımı ofiste kullanıyorum. Mühendislik hesaplamalarının uygulanması ve mühendislik analizlerinin gerçekleştirilmesi şeklinde bir günlük kullanım senaryosu var. Ancak peşpeşe otomatize yaptığım işlemlerde yavaş kalmaya başladı. Aklımda iki yol var ancak piyasaya pek hakim olmadığım için sizlerin görüş ve önerileri benim için önemli. Kullandığım yazılımlar çözümlemeler için işlemciyi sömürüyor.
1. YOL : 5950X + iyi bir soğutucu ile bilgisayarı güncellemek (sanırım yaklaşık 25k) - soğutucuyu olabildiğince kaliteli alarak ileride sistemi güncelleme durumuna yeterli olmasını planlıyorum
2. YOL : Mevcut sistemi satarak yada belirli parçaları yükselterek sistemi daha güncel ürünler ile yenile (en fazla 50k bütçe). Bu durumda sizlerin önerilerini oldukça önemsiyorum.
1. YOL : 5950X + iyi bir soğutucu ile bilgisayarı güncellemek (sanırım yaklaşık 25k) - soğutucuyu olabildiğince kaliteli alarak ileride sistemi güncelleme durumuna yeterli olmasını planlıyorum
2. YOL : Mevcut sistemi satarak yada belirli parçaları yükselterek sistemi daha güncel ürünler ile yenile (en fazla 50k bütçe). Bu durumda sizlerin önerilerini oldukça önemsiyorum.