Neler Yeni

5G IPTV Nedir ve Nasıl Ulaşabilirim?

brobeyDA

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, 5G IPTV yi her yerde görüyorum fakat kimse link vermiyor referans falan istiyorlarmış? Kullanan varsa nasıl peki birisi söyleyebilir mi? Ve nerden ulasabiliriz onlara çünkü internet sitesi yok.

Bende çok araştırıyorum fakat bulamadım bilen varsa yardım edebilirse çok teşekkür ederim

Aynı maçı 5-6 farklı kanalda verip internet hızınıza göre dilediğiniz şekilde izleme imkanı sunuyorlar. Diğer IPTV'lerde 45-50 saniye gecikme varken 5g'de 3-4 saniye kadar oluyor. 7/24 özel destek alabiliyorsunuz. Aktif telegram hesaplarında yeni duyuru ve güncellemeler yanında kurulum, onarım her türlü teknik destek de sağlanıyor... gibisinden özellikler sayıldı, bu kadar meşhur olmasının sebebi bunlar olmalı

Aynı maçı 5-6 farklı kanalda verip internet hızınıza göre dilediğiniz şekilde izleme imkanı sunuyorlar. Diğer IPTV'lerde 45-50 saniye gecikme varken 5g'de 3-4 saniye kadar oluyor. 7/24 özel destek alabiliyorsunuz. Aktif telegram hesaplarında yeni duyuru ve güncellemeler yanında kurulum, onarım her türlü teknik destek de sağlanıyor... gibisinden özellikler sayıldı, bu kadar meşhur olmasının sebebi bunlar olmalı
Siz kullanıcıysanız referans olabilir misiniz hocam?

ben kullanıcıyım bir arkadaşım almıştı nereden ulaşabilirim yenilemem gerekli

Fiyatına bakmak lazım. Eğer çok tuzluysa alın bir Xiaomi Mi Stick, yükleyin programı ve sorunsuz izleyin.

Bende Bu ay IPTV Kanalları neden forumlarda fake hesap açıp Kendi İPTV'lerinin nasıl olduğunu veya nasıl nereden ulaşabilecegi hakkında konu açmıyor diyordum 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,855
Üyeler
173,082
Son üye
merttcd
Geri