5G SUPERBOX MODEM BILGISAYARIMI BOZDU?

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba kendı topladıgım bi sistemim var en son parça yukseltmesi yapmıştım üzerinden 1 ay gectı kendısıyle uzun sure gecırdım tlou rdr cs cyberpunk oynarken herhangı bır sorun yasamamıstım bugun eve 5g superbox modem aldık bende tam bılgısayarın kasasının üstüne koydum hız olarak 700 megabıtı zorluyor oyle dıyım neyse bugun 2 saat cs gırmıstım bır sorun yoktu sonra chrome da gezınırken anıden goruntu gıttı sınyal yok hatası aldım ama pc calısmaya devam edıyordu sonra reset attım goruntu gelmedı ramlerı teker teker denedım goruntu bır geldı tekrar gıttı ıkı ramdede aynı sey oldu bırı bozulsa dıgerı saglam olması lazım dedım ram ı eledım bıosu sıfırladım pc ye goruntu geldı gıbı oldu sınyal yıne kesıldı bazen hıc goruntu gelmemeye basladı amd drıver kendısı cokmus bu arada pc tekrar acılır gıbı olurken farkettım onu (bu arada daha once durduk yere amd drıver hatası aldıgımı hatırlamıyorum) neyse modemı soktum kapattım cektım fısını bilgisayarı acınca hıc sorun yokmus gıbı kapanma falanolmadı eskı bıosa dondurdum yıne tık yok suan.

Sistem Ozellikleri
Asus prime b 650 m r
AMD R5 7500f
Rog strix rx6700xt
thermaltake tr2s 650w psu
kingston fury beast 8+8 cl 36 5600mhz

kasa nereye temas ediyor ? akım korumalı prizin var mı ?
Evet bana da priz taşımıyor ve voltaj dalgalanması var gibi geldi.
Oda da başka priz varsa suberbox'u ona takip dener misin?

Evet bana da priz taşımıyor ve voltaj dalgalanması var gibi geldi.
Oda da başka priz varsa suberbox'u ona takip dener misin?
baska prize takıp denedım suanda bır sorun yasamadım bır 10dk ama gemini ile tartıstım bu konuyu bıraz , modemın yaydıgı guclu sınyal de pc dekı parçaların ıletısımını zorlastırabılır dedı. Garip bir olay ilk defa basıma geldı.
Post automatically merged:

modemı bu arada dırek kasanın ustune koymustum modemın marka model ZTE MC8520B

Geri