Beyaz diye belirtmiş 5k bütçe demiş gitmişsiniz siyah bronz öneri yapmışsınız![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başlığa dikkat etmemişim haklısınızBeyaz diye belirtmiş 5k bütçe demiş gitmişsiniz siyah bronz öneri yapmışsınız
Hocam b3yaz ile siyah arasında çok fiyat farkı varsa siyah alıp beyaz kablo set de alabilirsiniz ama msi mag serisi beyaz psusu vardı 750 olanı 5 5.5k idi hala aynıysa bakayımHocam fp bir psu tavsiyeniz varmı
Kanka sana şöyle bir şey söyleyebilirim size tavsiyem Enermax 1200W çekip yanına streamer kablo almanız psu yu beyaz diye kalitesiz bir şey almayınMinimum 750w olmalı 5k bütcem var coilwhine sorunlu olmamasını istiyorum
Hocam b3yaz ile siyah arasında çok fiyat farkı varsa siyah alıp beyaz kablo set de alabilirsiniz ama msi mag serisi beyaz psusu vardı 750 olanı 5 5.5k idi hala aynıysa bakayım
Bende aynı şekilde düşünüyorumHocam b3yaz ile siyah arasında çok fiyat farkı varsa siyah alıp beyaz kablo set de alabilirsiniz ama msi mag serisi beyaz psusu vardı 750 olanı 5 5.5k idi hala aynıysa bakayım
Peki psu ile kablo önerir misiniz?Kanka sana şöyle bir şey söyleyebilirim size tavsiyem Enermax 1200W çekip yanına streamer kablo almanız psu yu beyaz diye kalitesiz bir şey almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aynı şekilde düşünüyorum
Hocam kabloyu sonra al her zaman beyaz stoğu bulunmuyor kabloyu sonra halledersinPeki psu ile kablo önerir misiniz?
A750bn nasıldır 5070 içinMsi mag serisi kullanmıştım ona bakabilirsin https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a750gl-750-w-fiyati,122734499.html
Ya da biraz daha verip 850de alabilirsin
![]()
MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.934,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com