official__3449
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
- Bütçe
- 5000
max 5k bütce en iyi kablosuz kulaklık önerisi var mı
kulak üstüKulak üstü mü kulak içi mi?
Oyun odaklı mı yoksa müzik odaklı mı?
Oyun odaklıysa da oyun kısmı çok ağırlıklı mı?
forum.donanimarsivi.com
Nerden aldın hocamcloud 3 wireless aldım 3284 TL'ye bugün
hepsiburadada 3884 tlydi yeni hesapla 100 lira indirim verdi parolaparayla aldım 500 lira geri verdi 3284 e aldım sıcak fırsatlarda var bakabilirsinNerden aldın hocam
https://www.trendyol.com/steelserie...-p-217552099?boutiqueId=681310&merchantId=968Cloud 3 Wireless'ı alıp denemek gerek.
Bu konudaki adımlarla.Cloud 3 wireless ayarları nasıl olmalı
cloud 3 wireless bugün elime geçti kulaklık güzel ama hangi ayarları yapmalıyım ikilemde kaldım dts indirince ses çok boğuklaşıyor mesela onu kaldırdım o yüzden kullanan varsa yardımcı olurlarsa sevinirimforum.donanimarsivi.com
Eğer ki saf performans önemliyse de HS80 Wireless olabilir fiyatı düşerse.
Aynı veya yakın fiyata Nova 7 daha iyi olur. Performansı iyi ancak yeniyi tercih etmek daha iyi.
Nova 7 fiyatı bütçeyi aşıyor ya 7k fiyatı varAynı veya yakın fiyata Nova 7 daha iyi olur. Performansı iyi ancak yeniyi tercih etmek daha iyi.
Rekabetçi oyunlardaki performansı Nova 5'ten daha iyidir Nova 7'nin ancak Nova 5 de kötü değildir. Rekabetçi oyunlardaki performansı çok önemli değilse Nova 5 de alternatif. Şu an çoğu modelin fiyatı yükseldi, yakın zamanda indirim olursa düşebilir.Nova 7 fiyatı bütçeyi aşıyor ya 7k fiyatı var
Nova 7 şuan için fiyatı bütçemi aşıyor nova 5 mi daha iyidir yoksa steelSeries Arctis 7P+ mı?Rekabetçi oyunlardaki performansı Nova 5'ten daha iyidir Nova 7'nin ancak Nova 5 de kötü değildir. Rekabetçi oyunlardaki performansı çok önemli değilse Nova 5 de alternatif. Şu an çoğu modelin fiyatı yükseldi, yakın zamanda indirim olursa düşebilir.
Teknik özellik bakımından Nova 5 daha önde. Arctis 7P+'ın sesi baz hâliyle daha iyi. SS Sonar programıyla eqolayzer ayarı yapılırsa Nova 5 de iyi hâle gelebilir. Arctis 7P+ eskide kaldı, pil ömrü konusunda da pek iyi değil.Nova 7 şuan için fiyatı bütçemi aşıyor nova 5 mi daha iyidir yoksa steelSeries Arctis 7P+ mı?