6- 7,5k laptop önerisi

oyun odaklı 6-7,5k laptop önerir misiniz

aynısının 16gb ram olan versiyonunu kullanıyorum normalde monster kimse önermiyor ama bu modelin kronik sıkıntısı yok ram 16gb yaparsan çok iyi olur

Bunu al bütçe olunca 8 ram daha ekle

hocam msı kaliteli diye de 3gb olan ekran kartına o para verilmez lenovo acer nitro veya monster şuan daha ideal

aynısının 16gb ram olan versiyonunu kullanıyorum normalde monster kimse önermiyor ama bu modelin kronik sıkıntısı yok ram 16gb yaparsan çok iyi olur
Hocam sucuk pişiriyor laptop
Post automatically merged:

İşlemci 98 dereceleri görüyor oyunda bile değil discordda...

Sizin öneriniz var mı?

bunlar olabilir eğer bütçesini zorlarsa acer nitro alsın kesin 11. nesil i5 144hz 3ms panel bence baya iyi

İşlemci 98 dereceleri görüyor oyunda bile değil discordda...
2 saat warzone oynuyorum 88 dereceyi geçmiyor bence sizin laptopta sorun var

bunlar olabilir eğer bütçesini zorlarsa acer nitro alsın kesin 11. nesil i5 144hz 3ms panel bence baya iyi

2 saat warzone oynuyorum 88 dereceyi geçmiyor bence sizin laptopta sorun var
macunu kalitesiz yakın zamanda siz de aynı sorunları yaşamaya başlayacaksınız..

macunu kalitesiz yakın zamanda siz de aynı sorunları yaşamaya başlayacaksınız..
macunu mu dert edicem alırım kaliteli bi macun öyle gönderirim servise bunu sürün diye çok dert değil bence 4 aydır kullanıyorum hala aynı sıcaklıklar

macunu mu dert edicem alırım kaliteli bi macun öyle gönderirim servise bunu sürün diye çok dert değil bence 4 aydır kullanıyorum hala aynı sıcaklıklar
1 yılı geçti benim 1 yılda çöp oluyor macun

1 yılı geçti benim 1 yılda çöp oluyor macun
Onun dışında hiçbir şikayetim yok zaten en baştaki mavi ekran hataları hariç... Çok can sıkıyorlardı

Geri