Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Dc kullanıyorsan ekle yardımcı olayım.
Mâlesef şuan kullanmıyorumDc kullanıyorsan ekle yardımcı olayım.
Online vermeyi düşünüyorum. 720 den düşme ihtimali var mı?Online oyun yayını yapacaksan 720, yapmayacaksan 1080 verebilirsin.
720 se iyi gene. Donmadan 720 üstü verinde sıkıntı değilMâlesef şuan kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Online vermeyi düşünüyorum. 720 den düşme ihtimali var mı?
şu anda obs kullanmıyorum hocam ama önceden ayarları yaptığım videoyu atayım.Ayarları atma şansınız var mı veya video linki?
bu ara yayın yapmıyorum en son pcyi sıfırladım ama yayın yaparken bu videodakine göre yapmştım ayarları.Şuan hangisini kullanıyorsunuz?
Anladım teşekkürler. Bir soru daha sormak istiyorum. Benim upload en az 7.5 en fazla 8 i fln zorluyor. Yayın için upload 7 olarak kabul ediyorum çünkü 7 altına hiç düşmüyor. 8 olarak mı kabul etmem lazım yoksa doğru mu yapıyorum?bu ara yayın yapmıyorum en son pcyi sıfırladım ama yayın yaparken bu videodakine göre yapmştım ayarları.
bence 7 olarak kabul et çünkü minimum değer daha önemli.Anladım teşekkürler. Bir soru daha sormak istiyorum. Benim upload en az 7.5 en fazla 8 i fln zorluyor. Yayın için upload 7 olarak kabul ediyorum çünkü 7 altına hiç düşmüyor. 8 olarak mı kabul etmem lazım yoksa doğru mu yapıyorum?
online oynayacaksanız upload hızınızın maksimum %55-60'ını vermelisiniz bitrate olarak. 7 upload varsa max 4200 verin ki 720p60fps için önerilen 4500'dür.Mâlesef şuan kullanmıyorum
Online vermeyi düşünüyorum. 720 den düşme ihtimali var mı?
720 se iyi gene. Donmadan 720 üstü verinde sıkıntı değil
Kaç bitrate verdiğinizi hatırlıyor musunuz?ben 7 upload ile 1080p60fps yapıyorum ve sıkıntı olmuyor.
4500 4.5 upload demek değil mi?online oynayacaksanız maksimum upload hızınızın %55-60'ını vermelisiniz bitrate olarak. 7 upload varsa max 4200 verin ki 720p60fps için önerilen 4500'dür.
Twitch Streamers - Twitch Video Encoding/Bitrates/And Stuff
stream.twitch.tv