❌İndirim Bitti! 6,899 TL Colorful BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14

Alıyom o zaman
bios sorunu yaşayanlar vardı çözüldü mü o?
Bios sorunu falan yok hocam bende de b650m white var. Geldiği bios güncelledim yenisi de çıkmış yarın güncellerim herhalde şu an üşeniyom. Onlarca ayarı rahatça yaptım hiç de pc çökmedi

Kaçırma sorunu falan yok ayrıca düzenli bios güncellemesi alıyor kart.
Bios sorunu falan yok hocam bende de b650m white var. Geldiği bios güncelledim yenisi de çıkmış yarın güncellerim herhalde şu an üşeniyom. Onlarca ayarı rahatça yaptım hiç de pc çökmedi
bu ekim kasım indirimlerinde daha iyi bişi çıkar mı ki acaba?Yoksa bu cidden KAÇIRILMAYACAK fırsat mı?

bu ekim kasım indirimlerinde daha iyi bişi çıkar mı ki acaba?Yoksa bu cidden KAÇIRILMAYACAK fırsat mı?
Kaçırılmayacak fırsat
Normal fiyatı 8k iken daha fp anakart yoktu zaten. 9900x'te tam emin değilim 7900x falan rahat kaldırır 19 faz bir de.

gelmişmi hocam bios bende hiç bakmıyodum iyi oldu yaparım
Valla bugün konuda cahilin birine anlatırken aklıma geldi baktım gelmiş

Valla bugün konuda cahilin birine anlatırken aklıma geldi baktım gelmiş
koundakı v14 hocam doğrumu aynımı ikisde bende am5 upgrade düşünüyorum sence geçeyimi bu anakartı alıp 7500 f alıp 7800xt var ekran kartı

koundakı v14 hocam doğrumu aynımı ikisde bende am5 upgrade düşünüyorum sence geçeyimi bu anakartı alıp 7500 f alıp 7800xt var ekran kartı
7500f için yüksek kalır ama sonradan upgrade yapacaksan olur. Ama şu da var am5 girmek içni b650m r gibi bir anakart en makulu oluyor o da 4,5 falan 2,5 daha verip bu da alınabilir.

Geri