6 Ay Mining Yapılmış Ekran Kartı Alınır mı?

Reaksiyon skoru
10
Selam arkadaşlar.Sizden ricam bilen arkadaşlar yorum yapsın.6 ay mining yapılmış
Sapphire RX 580 Nitro+ OC 8GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı almayı düşünüyorum.Sizce alınır mı.Sıkıntı yaşar mıyım.Almaya gittiğimde ekran kartını programlarla test edeceğim.Sizin görüşlerinizi merak ediyorum almaya değer mi? Fiyatı 900 TL ye kadar indirdim.

Selam arkadaşlar.Sizden ricam bilen arkadaşlar yorum yapsın.6 ay mining yapılmış
Sapphire RX 580 Nitro+ OC 8GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı almayı düşünüyorum.Sizce alınır mı.Sıkıntı yaşar mıyım.Almaya gittiğimde ekran kartını programlarla test edeceğim.Sizin görüşlerinizi merak ediyorum almaya değer mi? Fiyatı 900 TL ye kadar indirdim.
tavsiye etmiyorum mining ekran kartlarını

Sıfırdan 600-700 TL kadar daha ucuz neredeyse. 180 gün boyunca 7/24 full yükte çalışmış bir kart. Test edecekmişsiniz beğenirseniz alırsınız çünkü fiyatı gerçekten uygun fakat ben almazdım. Mininge pek güvenmiyorum ama size kalmış.

1ay yaklaşık 1-1,5 sene olsa x6 desek ömrü bitmiş bir kart.

Alma bence

Alınır niye alınmasın? Mining doğru yapılırsa kartları öldürmez. RX 590 ile denediğimde %40 fan hızına sabitledim 1-2 ayarla 58 dereceye sabitlendi kart. 58 derece...

Ben olsam almam fakat, gittiğinizde teslerden memnun kalırsanız alabilirsiniz, fiyatı gayet uygun.

Alınır niye alınmasın? Mining doğru yapılırsa kartları öldürmez. RX 590 ile denediğimde %40 fan hızına sabitledim 1-2 ayarla 58 dereceye sabitlendi kart. 58 derece...
İyi de 1-2 ay değilki 6ay be.Birde 7/24 yaptıysa gg.

Haşat olmuştur o

Hayır asla almayın 1 ay bile kullanılmışı önermiyorum. Bizzat yaşadım 5-6 ay kartıma mining olmuştu şuan acayip zorda.

Şöyle bir seçeneğim daha var.Yine Sapphire rx 580 ama bu 4 gb.Bu da aynı fiyat.Bunda mining yapılmamış adam sadece CS oynamış.Sizce hangisi daha mantıklı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,391
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri