Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
Tepki gösterirsek düşero yüzden alıcaklar ve zor düşecek
Tepki gösterirsek düşero yüzden alıcaklar ve zor düşecek
inşallah düşer fakat ben pek inanmıyorumTepki gösterirsek düşer
Sanki biz çok memnunuz hocam bu fiyatlardan , almaktan başka yapacak bir şey yok serbest piyasa kaldırılmadığı sürece böyle devam edecek yıllardır devam ettiği gibi . En fazla edeceğin kar oranı 2-3 bin tl ,onun içinde aylarca beklemek gerekecek. Haksız mıyım siz söyleyin ? Bu kartın 29 ,30 binlere gelmesi şu dolar kuruyla çok zor ,zaten dolar sürekli artıyor,1 tl bile artsa 25-30 binlik ürünlere 2-3 bin tl zam geliyor hadi biz forumca almadık başkaları alıyor bizde almadığımızla kalıyoruzBu arkadaş gibi , sizlerde bu kartı bu fiyata almaya devam ederseniz kartın fiyatı 30 bine düşmez artmaya devam eder. Almayın azcik daha bekleyin dedikçe millet almaya devam ediyor fiyatlar artıyor. Ellerindeki stoklar birikmeye başladı adamların. Satamadiklari zaman yaptıkları hayvani kar oranını iyice düşürerek bize uygun fiyata vermeye başlıcaklar. Konu sahibine uymayın , almayın , kazık yemeyin sadece sabırla bekleyin.
Hocam PSU marka ve modeli öğrenebilir miyim lütfen ?750w bende sorun çıkarmıştı bu kartta en az 850w lazim
Corsair rm750w ile sorun yaşadım sonra gittim 1200w aldım sorun çözüldü ama 850w ile kullanan müşterilerim varHocam PSU marka ve modeli öğrenebilir miyim lütfen ?
önceki kartım yoktu hocam eski komple sistemim vardı rtx 4060 ti lı sistemi komple değiştirdimÖnceki kartınız neydi ?
memnun musun hocam ekran kartındanGüç kaynağınız ve diğer sistem bileşenleriniz neler ?
TR pazarına girdiğinde ilk alan sayılı insanlardanım memnun olmamak için hiçbir neden yok hepsiburada 30.999 TL 6 ay taksit ile edinmiştim 1 aydan fazla süre geçti aradan Nitro + özel bir seri rakibi yok gibi bir şey red devilden dahi daha iyi bir kart ısı değerleri olsun vram kalitesi olsun -125 ofset 2800 mhz +10 limit ile 9070xt ile benzer skorları alıyor ve maks 250w civarı güç çekiyor.memnun musun hocam ekran kartından