Hiçbir şey yapmamak daha kötü olur. İnsanların yaparsın yada yapamazsın diye söylemelerine takılmadan elinden gelenin en iyisini yap6 ay kaldı sınava sıfırdan mat başlasam temelim yok hiç 20 net yapar mıyım?
Yapan insanlar varmış fakat çoğu insan yapamazsın diyor bende bilemiyorum diğer dersler de var gerçi onlarda yine ortalamayım
Düzenli ve sıkı bir çalışma ile fullersin bile. İnsanların ne dediğine kulak asma.6 ay kaldı sınava sıfırdan mat başlasam temelim yok hiç 20 net yapar mıyım?
Yapan insanlar varmış fakat çoğu insan yapamazsın diyor bende bilemiyorum diğer dersler de var gerçi onlarda yine ortalamayım
mert hoca bazı soruları çok saçma şu an onun kitabını çözüyordum zaman kaybı gereksiz uğraştırıyorMert hoca TYT kampını izle. Soru bankasını al verdiği ödevleri çöz tekrar çöz dediği soruları çöz. Sonra Eyüp B VDD al orayı da hızlı bir şekilde bitir ve 3D soru bankasını al çöz. 20 net garanti. Baştan savma yaparsan bir fayda alamazsın.
6 ayda fullemek pek ihtimali olan bir şey değil.Düzenli ve sıkı bir çalışma ile fullersin bile. İnsanların ne dediğine kulak asma.
Sonuç olarak sınavda naptınKardesim muhtemelen calismayacaksin bile, 3 ay sonra 3 ay kala sifirdan matematik diye konu acacaksin, ben de oyleydim kendimden biliyorum.
Bir sene daha hazirlandim burslu bilkent makine kazandimSonuç olarak sınavda naptın
Mert hoca soru bankası saçma olabilir de konu anlatımı güzel oluyor. Sonrasında Eyüp B ile devam edince işe yarıyor bana kalırsa.mert hoca bazı soruları çok saçma şu an onun kitabını çözüyordum zaman kaybı gereksiz uğraştırıyor
bu arada dgko![]()