6 ayda sıfırdan matematik

asdqwe1

80+
Reaksiyon skoru
71
6 ay kaldı sınava sıfırdan mat başlasam temelim yok hiç 20 net yapar mıyım?

Yapan insanlar varmış fakat çoğu insan yapamazsın diyor bende bilemiyorum diğer dersler de var gerçi onlarda yine ortalamayım

Yapan insanlar varmış fakat çoğu insan yapamazsın diyor bende bilemiyorum diğer dersler de var gerçi onlarda yine ortalamayım
Hiçbir şey yapmamak daha kötü olur. İnsanların yaparsın yada yapamazsın diye söylemelerine takılmadan elinden gelenin en iyisini yap

Mert hoca TYT kampını izle. Soru bankasını al verdiği ödevleri çöz tekrar çöz dediği soruları çöz. Sonra Eyüp B VDD al orayı da hızlı bir şekilde bitir ve 3D soru bankasını al çöz. 20 net garanti. Baştan savma yaparsan bir fayda alamazsın.

Düzenli ve sıkı bir çalışma ile fullersin bile. İnsanların ne dediğine kulak asma.

Mert hoca TYT kampını izle. Soru bankasını al verdiği ödevleri çöz tekrar çöz dediği soruları çöz. Sonra Eyüp B VDD al orayı da hızlı bir şekilde bitir ve 3D soru bankasını al çöz. 20 net garanti. Baştan savma yaparsan bir fayda alamazsın.
mert hoca bazı soruları çok saçma şu an onun kitabını çözüyordum zaman kaybı gereksiz uğraştırıyor
bu arada dgko :kappa:

Kardesim muhtemelen calismayacaksin bile, 3 ay sonra 3 ay kala sifirdan matematik diye konu acacaksin, ben de oyleydim kendimden biliyorum.

Hocam çalışmaya başlayın. Ne kadar yapabilirseniz yapın. Çalıştığınız zaten boşa gitmez.

mert hoca bazı soruları çok saçma şu an onun kitabını çözüyordum zaman kaybı gereksiz uğraştırıyor
bu arada dgko :kappa:
Mert hoca soru bankası saçma olabilir de konu anlatımı güzel oluyor. Sonrasında Eyüp B ile devam edince işe yarıyor bana kalırsa.

Geri