6 saat uyumak zararlı mı?

Restorgen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
16 yaşındayım. Okul dersleri , kendi calistiklarim , ingilizce , YouTube kanalı derken günün tamamí gidiyor . Bende genellikle 6 saat uyuyabiliyorum. Bu bana zarar verir mi?

Hayır. 6 saat yeterli. Eğer gün içinde uykun gelirse 25-30 dakika 1.5-2 saatlik gece uykusuna denk geliyor. 6 saat ideal aslında
Post automatically merged:

Ben de 6-7 uyuyorum. Ama önerim 7-8 saat

16 yaşındayım. Okul dersleri , kendi calistiklarim , ingilizce , YouTube kanalı derken günün tamamí gidiyor . Bende genellikle 6 saat uyuyabiliyorum. Bu bana zarar verir mi?
Benim de oyun oyna oyun oyna derken günün tamamı gidiyor gece 4 de yatip sabah 8:30 kalkiyorum taş gibiyim

Bünyeden bünyeye değişir, 6 saat bana rahat yetiyor.

6 Saat bence yeterli ve asla unutma. 8 saatten fazla uyku aptallıktır.

Gün içinde vücudunu çok yormuyorsan 6-8 arası ideal bence

Senin hayattan bir tanede ben istiyorum
Bu kadar boş bi hayat yaşamama rağmen gayet iyi bir lisede okuyorum o yüzden baya rahatım, 8.sınıfta 1 sene dişimi sıkıp hayvan gibi ders çalıştım artık aşırı rahatım

Bu kadar boş bi hayat yaşamama rağmen gayet iyi bir lisede okuyorum o yüzden baya rahatım, 8.sınıfta 1 sene dişimi sıkıp hayvan gibi ders çalıştım artık aşırı rahatım
Valla bende öyle yapsaydım be. Bu sene sınav pek hayırlı değildi benim için

Ortalama olarak önerilen 7-9 saat arası

Senin bir 4 yıl saha hayvan gibi çalışman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,541
Üyeler
191,121
Son üye
Rowenesch
Geri