8 Yapmaya çalış16 yaşındayım. Okul dersleri , kendi calistiklarim , ingilizce , YouTube kanalı derken günün tamamí gidiyor . Bende genellikle 6 saat uyuyabiliyorum. Bu bana zarar verir mi?
Benim de oyun oyna oyun oyna derken günün tamamı gidiyor gece 4 de yatip sabah 8:30 kalkiyorum taş gibiyim16 yaşındayım. Okul dersleri , kendi calistiklarim , ingilizce , YouTube kanalı derken günün tamamí gidiyor . Bende genellikle 6 saat uyuyabiliyorum. Bu bana zarar verir mi?
değişikBenim de oyun oyna oyun oyna derken günün tamamı gidiyor gece 4 de yatip sabah 8:30 kalkiyorum taş gibiyim
Senin hayattan bir tanede ben istiyorumBenim de oyun oyna oyun oyna derken günün tamamı gidiyor gece 4 de yatip sabah 8:30 kalkiyorum taş gibiyim
Bu kadar boş bi hayat yaşamama rağmen gayet iyi bir lisede okuyorum o yüzden baya rahatım, 8.sınıfta 1 sene dişimi sıkıp hayvan gibi ders çalıştım artık aşırı rahatımSenin hayattan bir tanede ben istiyorum
Valla bende öyle yapsaydım be. Bu sene sınav pek hayırlı değildi benim içinBu kadar boş bi hayat yaşamama rağmen gayet iyi bir lisede okuyorum o yüzden baya rahatım, 8.sınıfta 1 sene dişimi sıkıp hayvan gibi ders çalıştım artık aşırı rahatım
Senin bir 4 yıl saha hayvan gibi çalışman lazımBu kadar boş bi hayat yaşamama rağmen gayet iyi bir lisede okuyorum o yüzden baya rahatım, 8.sınıfta 1 sene dişimi sıkıp hayvan gibi ders çalıştım artık aşırı rahatım