Çözüldü✓ 6 Tane Reverse Fan Lazım

Thermalright TL-M12QR ARGB 120mm Reverse Kasa Fanı — 577,63 ₺
https://www.gaming.gen.tr/urun/764186/thermalright-tl-m12qr-argb-120mm-reverse-kasa-fani/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıldır sizce

bunu alabilirsin baya kaliteli kullananlarda memnun

https://www.gaming.gen.tr/sepet/ bunu düşünüyorum bu fiyata bundan iyisi varmıdır sizce

bu modeli öneririm, reverse 6 adet.

Çok güzeldir. Gözün kapalı alabilirsin. Ses ve performansı iyi. Görselliği çok iyi. Tek kablo özelliği daha çok iyi.
Kesinlikle tavsiye ederim, ben bütün kasayı beyaz olanıyla donattım
Aslında aklımda nyota vardı ama bu kablo kalabalığı yapmadığı için daha uygun gördüm

şahsen lian li fanlara o kadar vermek istemedim açıkçası

performans olarak da aynıdır diyosun
Fanlardan cok memnunum. Takıldığım ve gıcık olduğum nokta şu. M12Q ile M12QR nin değerleri neden farklı?
Duz olanlar 2100 rpm iken reverse olanlar 1500 rpm. Ya onemli degil zaten intake fan onlar da neden farkli saçma geliyor
Ben sivi sogutmanin fanlari da duz olanlarla değiştirdim. Gercekten guzeller

Aslında aklımda nyota vardı ama bu kablo kalabalığı yapmadığı için daha uygun gördüm
Nyota da guzel. Hatta nyota umbranin argb kontrolcusu ile yaziliminda guzel animasyonlar var
Onu da alabilirsin. Ben gaming.gen.tr 2 til birebir değişim garantisi verdigi icin tercih etmiştim

Fanlardan cok memnunum. Takıldığım ve gıcık olduğum nokta şu. M12Q ile M12QR nin değerleri neden farklı?
Duz olanlar 2100 rpm iken reverse olanlar 1500 rpm. Ya onemli degil zaten intake fan onlar da neden farkli saçma geliyor
Ben sivi sogutmanin fanlari da duz olanlarla değiştirdim. Gercekten guzeller

Nyota da guzel. Hatta nyota umbranin argb kontrolcusu ile yaziliminda guzel animasyonlar var
Onu da alabilirsin. Ben gaming.gen.tr 2 til birebir değişim garantisi verdigi icin tercih etmiştim
O zaman lian li kasa alıcaktım bu fanları da yapıştırıyom kral

Geri