60.000 TL'ye sistem önerisi

lia shine

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,044
Bi arkadaşım böyle bir sistem istediğini söyledi. Cs, pubg, blender tarzı uygulamalarda +500 fps almak istediğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum

Bi arkadaşım böyle bir sistem istediğini söyledi. Cs, pubg, blender tarzı uygulamalarda +500 fps almak istediğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum
x3d bir işlemci ve 4070 super ve üstü ekran kartlı bir sistem aradığınız sistem olacaktır

+500 Fps nedir ya :D nasıl alıcak onu 300-500 dese tamam da direk 500 koyması saçma

500hz monitör var galiba reis çözemedim :D
+500 Fps nedir ya :D nasıl alıcak onu 300-500 dese tamam da direk 500 koyması saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alır kral x3d işlemcilerin valorant testini izlemeni tavsiye ederim
14600k da veriyor o fpsleri daha düşük ms ile youtubeda var hocam sırf x3dler değil yani

500hz monitör var galiba reis çözemedim :D

14600k da veriyor o fpsleri daha düşük ms ile youtubeda var hocam sırf x3dler değil yani
tabi ki o da verir ama soketinde nesli bitmiş bir işlemci almak en azından kendi açımdan mantıklı değil

pubg'de var orda

60k nasıl bir sistem alabilir mesela hocam 4070 süper ve 7800x3d alabilir mi?
Tamam pubgde belki o kadar yüksek alamaz ama hala neyi kastettiğinizi anlamadım.

540hz monitörü mü var?

5070 ti 9700x al geç
pubg'de var orda

60k nasıl bir sistem alabilir mesela hocam 4070 süper ve 7800x3d alabilir mi?

Geri