x3d bir işlemci ve 4070 super ve üstü ekran kartlı bir sistem aradığınız sistem olacaktırBi arkadaşım böyle bir sistem istediğini söyledi. Cs, pubg, blender tarzı uygulamalarda +500 fps almak istediğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum
+500 Fps nedir ya nasıl alıcak onu 300-500 dese tamam da direk 500 koyması saçmaBi arkadaşım böyle bir sistem istediğini söyledi. Cs, pubg, blender tarzı uygulamalarda +500 fps almak istediğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum
alır kral x3d işlemcilerin valorant testini izlemeni tavsiye ederim+500 Fps nedir ya nasıl alıcak onu 300-500 dese tamam da direk 500 koyması saçma
500hz monitör var galiba reis çözemedimBi arkadaşım böyle bir sistem istediğini söyledi. Cs, pubg, blender tarzı uygulamalarda +500 fps almak istediğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum
+500 Fps nedir ya nasıl alıcak onu 300-500 dese tamam da direk 500 koyması saçma
14600k da veriyor o fpsleri daha düşük ms ile youtubeda var hocam sırf x3dler değil yanialır kral x3d işlemcilerin valorant testini izlemeni tavsiye ederim
Hocam gayet normal. Saçma olan nedir acaba?+500 Fps nedir ya nasıl alıcak onu 300-500 dese tamam da direk 500 koyması saçma
500 fps nasıl alınıyor hocam 4070 süperli bir sistem alsaHocam gayet normal. Saçma olan nedir acaba?
Hocam cs'den bahsediyoruz, ekran kartı değil işlemci önemli.500 fps nasıl alınıyor hocam 4070 süperli bir sistem alsa
pubg'de var ordaHocam cs'den bahsediyoruz, ekran kartı değil işlemci önemli.
60k nasıl bir sistem alabilir mesela hocam 4070 süper ve 7800x3d alabilir mi?Hocam cs'den bahsediyoruz, ekran kartı değil işlemci önemli.
tabi ki o da verir ama soketinde nesli bitmiş bir işlemci almak en azından kendi açımdan mantıklı değil500hz monitör var galiba reis çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
14600k da veriyor o fpsleri daha düşük ms ile youtubeda var hocam sırf x3dler değil yani
Tamam pubgde belki o kadar yüksek alamaz ama hala neyi kastettiğinizi anlamadım.pubg'de var orda
60k nasıl bir sistem alabilir mesela hocam 4070 süper ve 7800x3d alabilir mi?
60k'ya sabit 500 fps üstü verecek sistem ne alabilir onu merak ediyorum sadeceTamam pubgde belki o kadar yüksek alamaz ama hala neyi kastettiğinizi anlamadım.
540hz monitörü mü var?Bi arkadaşım böyle bir sistem istediğini söyledi. Cs, pubg, blender tarzı uygulamalarda +500 fps almak istediğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum
pubg'de var orda
60k nasıl bir sistem alabilir mesela hocam 4070 süper ve 7800x3d alabilir mi?