Ahmet Zahid
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Bütçe
- 70000
Ben üniversite öğrencisiyim ama aslında bilgisayarla çok fazla işim yok bölümüm dolayısıyla. Çok fazla oyun oynarım yani oturup kalkamadan 10 saat civarı diyebilirim aslında oynadığım çok fazla oyun yok genelde cs valorant gibi rekabete dayalı oyunlar oynarım ama yavaş yavaş hikayeli ve yeni gelecek oyunlara da yönelmek istiyorum rdr serisi gibi assassins creed serisi gibi ısınma konusunda beni üzmeyecek valorant oynadığımda fps değerleri stabil be yüksek olacak şekilde gerektiğinde solid gibi programları çalıştırabileceğim ve ek olarak ekran yenileme hızı 144 üzerinde olabilecek ne önerebilirsiniz?
Şöyle bir laptop buldum ama markaya ne kadar güvenilir bilmiyorum incelemelerde fazlasıyla abartılmış diye düşünüyorum :
www.gamegaraj.com
Şöyle bir laptop buldum ama markaya ne kadar güvenilir bilmiyorum incelemelerde fazlasıyla abartılmış diye düşünüyorum :
Game Garaj Slayer R9T-5060 AMD Ryzen 9 8945HX Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5060, AMD Ryzen 9 8945HX işlemcisi ve RTX 5060 ekran kartı kombinasyonu ile AAA oyunlarda yüksek FPS, yayın/çoklu görev senaryolarında stabil performans ve içerik üretiminde hızlı işlem gücü sunar. Güçlü soğutma ve oyuncu odaklı tasarımıyla uzun oyun seansları için ideal...