Neler Yeni

Öneri %60 Beyaz Klavye Önerisi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Selamlar , %60 Beyaz Kaliteli Uzun Ömürlü Bir Klavye Arıyorum. Bu arada blue switch olmasın kesinlikle, illa red olmasınada gerek yok sessiz fakat sesi güzel olsun yeterli.
Şuanda asus rog rx red kullanıyorum fakat mouse çarptığı için sinir olmaya başladım bu yüzden satıp %60 almaya karar verdim. Birde almadan önce bir kaç sorum var.

1- Yurt dışından royalkludge , gamakay gibi markaların klavyesini satın alsam ilerde problem çıkarsa garantisi mevcutmu ?
2- %60 Klavyelerde Türkçe harfleri kullanabilir miyim? (Tuşların üstünde türkçe harfler olmasa bile)
3- En Kaliteli Markalar Hangileri?

Güzel önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese 😊

Şuanda aklımda olan klavye Gamakay MK61 , Bunun dışında bu daha güzel bunu al dediğiniz klavye varsa atabilirsiniz.

Ek : Konuyu zaten açmıştım cevap gelmediği için tekrar açmaya karar verdim.
rampage plower k60 var siyahını kullanıyorum beyazıda var

evet türkçe kullanabilirsin sistem türkçe olunca otomatik türkçe Q Gibi yazıyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

Pudding Keycaps, Gateron Brown switch şu kaliteli kasa... Ya bayılıyorum şu klavyeyeee

Hocam yellowmu alınır brownmu sizce? Herkes yellow al diyor ama yellowun sesi yüksek gibi browna göre. Ben tok bir ses istiyorum hangisini almam daha uygun olur

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Hocam yellowmu alınır brownmu sizce? Herkes yellow al diyor ama yellowun sesi yüksek gibi browna göre. Ben tok bir ses istiyorum hangisini almam daha uygun olur
Brown en iyisi, Blue çok gürültülü, RED şıkır şıkır blue ya göre sessiz ama hissiyat olarak beğenmiyorum, Yellow Red'e göre, yani çok benzer ama daha iyi bir hissiyatı var sesi de daha çok TİK TAK gibi... Brown öneririm, oyun için en iyisidir.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Brown en iyisi, Blue çok gürültülü, RED şıkır şıkır blue ya göre sessiz ama hissiyat olarak beğenmiyorum, Yellow Red'e göre, yani çok benzer ama daha iyi bir hissiyatı var sesi de daha çok TİK TAK gibi... Brown öneririm, oyun için en iyisidir.
Brownun sesi tok bir ses midir hocam , kullanıyorsanız video atabilir misiniz acaba?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Brownun sesi tok bir ses midir hocam , kullanıyorsanız video atabilir misiniz acaba?
Yok Brown hiç denemedim ama, Red'den/Yellow'dan Brown'a geçenler genellikle her zaman Brown öneriyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Yok Brown hiç denemedim ama, Red'den/Yellow'dan Brown'a geçenler genellikle her zaman Brown öneriyor.
Ben hala red önerenlerdenim :) Hem red hem brown var redin hissiyatını daha çok beğeniyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
RED daha çok yazı yazmak için, Hardcore FPS oyucusuna gitmez.
Hardcore fps oyuncusuyum hocam tamamen kişiye bağlı bir durum. Redin sesi şıkır brownun sesi daha tok. Ama hissiyat olarak brown biraz hışırtılı, pürüzlü geliyo bana. Black de alınabilir rede göre daha tok. Ama ben red tercih ederdim. Zaten hangisini alsa keşke diğerini alsaydım demeyecek. Blue red gibi uçuk fark yok aralarında.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker

Pudding Keycaps, Gateron Brown switch şu kaliteli kasa... Ya bayılıyorum şu klavyeyeee

şu video kapağını gördükçe keşke beyaz alsaydım diyorum inş fotoğraftakinden iyidir gerçekte :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,766
Üyeler
164,377
Son üye
potther12
Top Bottom