60 bin liraya 2K sistem tavsiyesi

Anenisikerim çocuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aneniskerm senin oglum benim
Bak kardeşim ağzımı bozmayacağım ve herşeyin ekran görüntüsünü aldım. Yarın aile avukatımıza gidicem ve bunları göstericem. Benim hiç umrumda bile olmayacak gerisini o halleder. Evine tebligat gelicek.

Kardeşimizin belli ki beyinden engeli var ve tekerlekli sandalyesi üzerinden 1-2 yaramazlık peşinde. Umarım insanlarla doğru düzgün konuşmayı becerebilirsin. Pek sanmasam da beyninin küçük bir parcasının hayatta olduğunu umuyorum. Geçmiş olsun. ALLAH kimsenin basına vermesin.

hocam ben online işlemciye yüklenen oyunlar da oynuyorum. gerçi 7500f ile darboğaz olmayacağına emin olsam çat diye 5070ti çekerim o ayrı mesele ahahahhahaha
Öyle yapıyorsanız 9600x alın aradaki fark 7700x'e değmez. Ya da ful onları oynuyorsanız 7800x3d de yapabilirsiniz gibime geldi

hocam hoş sohbetinizi bölüyorum ama bu 9070xt iyi enerji tüketiyor diyorlar, nasıl bir psu lazım olur buna sonra patlamayalım

Öyle yapıyorsanız 9600x alın aradaki fark 7700x'e değmez. Ya da ful onları oynuyorsanız 7800x3d de yapabilirsiniz gibime geldi
maalesef her türden oynadığım için aradaki denge önemli sanırım. sadece story-based oynasam 7500f&5070ti giderdim sanırım :/

Ben hayal etmiyorum olmayabilirler umarım hayattalardır ve çocuklarının peşinden giderler.

Arkadaşın hesabı silindi. Ne diyorsunuz sizce dava etmeli miyim ?
Saçmalama boş beleş iş, aile avukatınız da der çok bir sonuç çıkmaz diye. Yani uğraşırım dersen ver, uğraşsan bille aylar yıllar sürer gereksiz iş. Allah taş yapar de geç.

maalesef her türden oynadığım için aradaki denge önemli sanırım. sadece story-based oynasam 7500f&5070ti giderdim sanırım :/
Bütçe 3-4 bile mi çıkmaz? çünkü 9600x+5070ti olabiliyor olmalı indirimde yakalarsanız bağzı parçaları, karne indirimleri de yaklaşıyor

Yani şu da bir gerçek online oyunlarda ne kadar ciddisin, monitör hz kaç? Çünkü muhtemel olarak çok 7500f ve 5070ti o fps leri çıkarmaya yeter

Saçmalama boş beleş iş, aile avukatınız da der çok bir sonuç çıkmaz diye. Yani uğraşırım dersen ver, uğraşsan bille aylar yıllar sürer gereksiz iş. Allah taş yapar de geç.

Bütçe 3-4 bile mi çıkmaz? çünkü 9600x+5070ti olabiliyor olmalı indirimde yakalarsanız bağzı parçaları, karne indirimleri de yaklaşıyor
karne indirimi şu bu diye 65 bandına 9600x+5070ti çözülebilirse denerim hocam. her iki senaryoda da anakartımız asus prime b650m-k olacak değil mi, bir sorun çıkmaz yani?

Geri