Neler Yeni

60 Bin TL Bütçen Olsan Bugün Hangi Sistemi Alırdın ?

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SRKN G.
Beyler hani bazı araba manyakları olur ya ,arabasının üzerine titrer sürekli bakımını yapar bende bunun bilgisayar versiyonu var çocukluğumdan beri bilgisayarı çok severim , 2K 260HZ monitör var fakat yeni kasa almak istiyorum , Aylarca çalışıp para biriktirdim ve sağlam bir bilgisayar almanın arifesindeyim :D, Belki de bir erkek için evlilikten sonra verilebilecek en zor karar ileriye dönük bir bilgisayar sistemi seçmek :D neyse uzatmayayım .

Max 60-62k Bütçem var ve en az 4 yıl yükseltme yapamayacağım bu yüzden orta - üst segment bir sistem alacağım fakat düzgün F/P kaliteli parçaları olan bir sistem bulamadım tercihen 7800x3d ve 4070S bir sistem dizmek istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen 7500F önermeyin niyeyse bu işlemciye kanım bir türlü ısınmadı ileriye dönük gibi gelmiyor bana.

Bugün aynı bütçede bir paranız olsa kendinize bir bilgisayar alacak olsanız ne alırdınız ?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Orkun
Beyler hani bazı araba manyakları olur ya ,arabasının üzerine titrer sürekli bakımını yapar bende bunun bilgisayar versiyonu var çocukluğumdan beri bilgisayarı çok severim , 2K 260HZ monitör var fakat yeni kasa almak istiyorum , Aylarca çalışıp para biriktirdim ve sağlam bir bilgisayar almanın arifesindeyim :D, Belki de bir erkek için evlilikten sonra verilebilecek en zor karar ileriye dönük bir bilgisayar sistemi seçmek :D neyse uzatmayayım .

Max 60-62k Bütçem var ve en az 4 yıl yükseltme yapamayacağım bu yüzden orta - üst segment bir sistem alacağım fakat düzgün F/P kaliteli parçaları olan bir sistem bulamadım tercihen 7800x3d ve 4070S bir sistem dizmek istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen 7500F önermeyin niyeyse bu işlemciye kanım bir türlü ısınmadı ileriye dönük gibi gelmiyor bana.

Bugün aynı bütçede bir paranız olsa kendinize bir bilgisayar alacak olsanız ne alırdınız ?
İşlemci olarak 7900X3D tercih edebilirsin. Şuan enteresan bir şekilde 7800X3D den daha ucuz.

asko56

80+ Silver

bütçeni 65 e çıkar 4080 süperli hazır kasa var 62 bine ama özelleştirme yapman şart

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SRKN G.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci olarak 7900X3D tercih edebilirsin. Şuan enteresan bir şekilde 7800X3D den daha ucuz.
Hocam 9 Nesil x3d bir işlemci neden 7 nesil x3d bir işlemciden daha az fps veriyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçeni 65 e çıkar 4080 süperli hazır kasa var 62 bine ama özelleştirme yapman şart

Hocam şunun haricinde diyorsanız tabi.

asko56

80+ Silver
Hocam 9 Nesil x3d bir işlemci neden 7 nesil x3d bir işlemciden daha az fps veriyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şunun haricinde diyorsanız tabi.
evet bahsettigim sistem o kapkan 7a 62 bin tl ssd ve sogutucu ram ve anakart degişikligi ile alınabilir

asko56

80+ Silver
Nasıl bir özelleştirme tavsiye edersiniz.
özelleştirme fiyatlarını zamlamışlar eskiden 66 bine gelen özelleştirme şimdi 68 e geliyor

1735205324179.png

asko56

80+ Silver

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SRKN G.
ekran görünsü attım mesaj tekrar bakabilrisiniz çogu ürünü niye zamlamışlar hayret parçada kalmamış adam gibi
Hocam piyasa fırsatçı dolu vallaha dediğiniz gibi adam akıllı parçada kalmamış

asko56

80+ Silver
Hocam piyasa fırsatçı dolu vallaha dediğiniz gibi adam akıllı parçada kalmamış
büyük ihtimal millet ocak ayında zam gelicek diye abanmışlar hem parça kalmamış hemde zam yapmışlar

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram