60 Bin TL Kasa Önerisi?

canpltt

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
60000
Merhabalar, şu anda Monster Tulpar T7 V21.8 laptop kullanıyorum. Özellikleri: İntel İ7 11800H işlemci, 32 GB Ram, RTX 3070 ekran kartı, 1 TB SSD. Artık mobil olma mecburiyetim olmadığı için masaüstü bilgisayara geçmek istiyorum. Şu anda çevre birimlerin hepsini topladığım için bütçemi sadece kasaya yönlendirebilirim. Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Yazılımla uğraşıyorum ve hikayeli oyunlar oynuyorum

Hazır sistem mi arıyorsun yoksa elden toplasan olur mu ona göre parça önerelim ya da sistem önerelim

Hazır sistem mi arıyorsun yoksa elden toplasan olur mu ona göre parça önerelim ya da sistem önerelim
Hazır sistem daha hızlı ve sağlıklı olur benim açımdan eğer arada uçurum fark olmayacaksa hazır tercih ederim

https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/2b7edeb3-7b38-c92d-2e2e-4755ad2ff307/kronos şöyle bir sistem var fiyatı konusunda emin değilim ama içi güzel duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğer arkadaşlarda gelirse yorum yaparlar
16 Ram ve 500 SSD kafamı karıştırıyor yetersiz gelecek gibi düşünüyorum. Özellikle 500 SSD iyice hareket alanını kısıtladığı için onu da yükseltmek daha sağlıklı olacaktır bütçeyi biraz daha arttırabilirim özellikle taksit varsa benim için daha iyi olur bütçeyi biraz daha arttırırım o şekilde

Merhabalar, şu anda Monster Tulpar T7 V21.8 laptop kullanıyorum. Özellikleri: İntel İ7 11800H işlemci, 32 GB Ram, RTX 3070 ekran kartı, 1 TB SSD. Artık mobil olma mecburiyetim olmadığı için masaüstü bilgisayara geçmek istiyorum. Şu anda çevre birimlerin hepsini topladığım için bütçemi sadece kasaya yönlendirebilirim. Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Yazılımla uğraşıyorum ve hikayeli oyunlar oynuyorum
Anakartı b650m-r yap
SSD Lexar NQ790 1TB
Kasa XPG Valor 750w gold. 2000 TL değerinde klavye hediyesi de var eğer ihtiyacın yoksa kapalı kutu sarı sitede satabilirsin.

Anakartı b650m-r yap
SSD Lexar NQ790 1TB
Kasa XPG Valor 750w gold. 2000 TL değerinde klavye hediyesi de var eğer ihtiyacın yoksa kapalı kutu sarı sitede satabilirsin.
SSD yi 500 GB bırakıp laptoptakini de aktarabilirsin. B650M-r da 2 m2 yuvası var.

Anakartı b650m-r yap
SSD Lexar NQ790 1TB

SSD yi 500 GB bırakıp laptoptakini de aktarabilirsin. B650M-r da 2 m2 yuvası var.
16 Ram yetersiz değil mi ben tam bilemedim bir de yapay zeka model eğitimiyle uğraşıyorum en son amd kullandığımda o konuda baya yormuştu beni o konuda bilginiz var mı? Tabi benim kullandığım dönem ortalama 5 yıl kadar önceydi ve laptop tarafında kullanıyordum. SSD tarafında da laptopu kardeşime vereceğim muhtemelen veya satabilirim de emin değilim o yüzden o ihtimal düşük maalesef

16 Ram yetersiz değil mi ben tam bilemedim bir de yapay zeka model eğitimiyle uğraşıyorum en son amd kullandığımda o konuda baya yormuştu beni o konuda bilginiz var mı? Tabi benim kullandığım dönem ortalama 5 yıl kadar önceydi ve laptop tarafında kullanıyordum. SSD tarafında da laptopu kardeşime vereceğim muhtemelen veya satabilirim de emin değilim o yüzden o ihtimal düşük maalesef
32 Ram istiyorsan en azından 70 lere çıkman lazım hocam. Model eğitimiyle uğraşıyorsan intel 245KF tarzı bir işlemci bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,971
Üyeler
194,759
Son üye
jamiryo55
Geri