60 FPS oyunda Drop sorunu

Flex

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhabalar Ryzen 3 3200G işlemcim RX 570 ekran kartım var. Witcher 3 yüksek ayarlarda genelde 60 fps sabit alıyorum. Lakin normal at sürerken . fight atarken vs gibi durumlarda oyun birden düşük fpslere inip tekrardan 60' a çıkıyor. Bunun sebebi sizce ne olabilir . Stock fan kullanıyorum işlemcimde oyunlarda 82 derecelerde ilerliyor.

Ram yüzünden olabilir mi?

MSİ afterburner da baktığım değerlerde genelde 6.5-7 GB ram arasında kullanıyordu.

MSİ afterburner da baktığım değelerde genelde 6.5-7 GB ram arasında kullanıyordu.
Ondan olabilir belki bende csgoda fps drop yiyordum driver sürümünü değiştirdim düzeldi şuan 20.4.2 WHQL sürümünü indirdim DDU ile sildikten sonra

Merhabalar Ryzen 3 3200G işlemcim RX 570 ekran kartım var. Witcher 3 yüksek ayarlarda genelde 60 fps sabit alıyorum. Lakin normal at sürerken . fight atarken vs gibi durumlarda oyun birden düşük fpslere inip tekrardan 60' a çıkıyor. Bunun sebebi sizce ne olabilir . Stock fan kullanıyorum işlemcimde oyunlarda 82 derecelerde ilerliyor.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın? Drop giren oyunlarda ayrıca işlemci kullanımı %100 oluyor mu kontrol eder misin?

Geri