kayısı suyu
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Bütçe
- 700
Bütçem maksimum 700TL
RGB önemli
RGB önemli
%60?Bütçem maksimum 700TL
RGB önemli
İlk defa mı duydun?
Evet.İlk defa mı duydun?
Daha az tuşa sahip ör. numlock tuşları filan yok mini klavyeEvet.
Bütçem maksimum 700TL
RGB önemli
aga 932 tl daha ucuz biliyon mu![]()
Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Harbi ne yalan söyleyeyim bende ilk defa duydum.Araştırayım dedim bu TKL mevzusunu biliyordum ama bu %60 meselesi yinede TKL ile alakalı değilmiş okuduklarıma göre.Şaşırdım bir o kadarda sevindim böyle bir konu başlığı açıp bilmediğimi öğrenmeme vesile olduğun için.Yardımcı olamayacağım sana ama bana yeni bir şey öğrenmemi sağlayacak bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.İlk defa mı duydun?
Bu iyi beyazı görüntü açısından beğeniyorum![]()
Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Adamı da etiketleseydin keşkeHarbi ne yalan söyleyeyim bende ilk defa duydum.Araştırayım dedim bu TKL mevzusunu biliyordum ama bu %60 meselesi yinede TKL ile alakalı değilmiş okuduklarıma göre.Şaşırdım bir o kadarda sevindim böyle bir konu başlığı açıp bilmediğimi öğrenmeme vesile olduğun için.Yardımcı olamayacağım sana ama bana yeni bir şey öğrenmemi sağlayacak bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.![]()
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ki kral ben çok alışkın değilim bu forum yazışmalarına falan aslında yazım ona gider sanıyordum.Adamı da etiketleseydin keşke![]()
Harbi ne yalan söyleyeyim bende ilk defa duydum.Araştırayım dedim bu TKL mevzusunu biliyordum ama bu %60 meselesi yinede TKL ile alakalı değilmiş okuduklarıma göre.Şaşırdım bir o kadarda sevindim böyle bir konu başlığı açıp bilmediğimi öğrenmeme vesile olduğun için.Yardımcı olamayacağım sana ama bana yeni bir şey öğrenmemi sağlayacak bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.Bütçem maksimum 700TL
RGB önemli
Olur öyle şeylerNasıl yapıldığını bilmiyorum ki kral ben çok alışkın değilim bu forum yazışmalarına falan aslında yazım ona gider sanıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harbi ne yalan söyleyeyim bende ilk defa duydum.Araştırayım dedim bu TKL mevzusunu biliyordum ama bu %60 meselesi yinede TKL ile alakalı değilmiş okuduklarıma göre.Şaşırdım bir o kadarda sevindim böyle bir konu başlığı açıp bilmediğimi öğrenmeme vesile olduğun için.Yardımcı olamayacağım sana ama bana yeni bir şey öğrenmemi sağlayacak bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.![]()